Το μεγάλο περιπετειώδες μοντέλο των Αυστριακών αναμένεται να είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στην ιστορία με.. ραντάρ, όπως δείχνουν οι άκρως αποκαλυπτικές “κατασκοπευτικές” φωτογραφίες!

Βέβαια, όταν λέμε «ραντάρ» αναφερόμαστε σε ένα αισθητήρα τοποθετημένο στο εμπρός φωτιστικό σώμα της μοτοσυκλέτας, ο οποίος θα συμβάλλει στο Cruise Control επιδρώντας στο ηλεκτρονικό γκάζι και τα φρένα, αναλόγως των εμποδίων γύρω από τη μοτοσυκλέτα. Η KTM μάλλον θα είναι η πρώτη εταιρία που θα ξεκινήσει τα εν λόγω συστήματα, με βασικό ανταγωνιστή τη Ducati. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες και ενός Multistrada με ένα δοκιμαστικό αντίστοιχο σύστημα στα εμπρός φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα του κινητήρα, ο κυβισμός πιθανότατα θα είναι στα ίδια επίπεδα των 1.301 κυβικών εκατοστών, με τις απαραίτητες ωστόσο παρεμβάσεις που θα απαιτούν οι συμμορφώσεις με το Euro5. Αυτό αναπόφευκτα θα φέρει για ακόμα μια φορά ευμεγέθη ανάρτηση, ενώ η εικόνα της μοτοσυκλέτας φαίνεται πως συνολικά παίρνει το κάτι παραπάνω σε διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό συνηγορούν τα πλαστικά προς το κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας, σχεδιαστική γραμμή που έχουμε ήδη δει και στο 790 Adventure. Η όλη σχεδιαστική φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας παραμένει σε επιθετικό τόνο, με την όμορφη λεπτομέρεια του γυαλιστερού, εκτεθειμένου υποπλαισίου να είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά αισθητικά σημεία της μοτοσυκλέτας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης