Όταν λέμε «αργά» προφανώς και δεν αναφερόμαστε στις επιδόσεις του, αλλά στις πρώτες εικόνες που μας δίνουν σιγά σιγά οι αυστριακοί για πολυαναμενόμενο on-off της μεσαίας κατηγορίας.

Στο European Adventure Rally που έλαβε χώρα στη Σαρδηνία πριν από μερικές μέρες, βρήκε την ευκαιρία η KTM λοιπόν να δώσει σε αγωνιζόμενους αναβάτες και πρεσβευτές της –ambassadors που λένε- το νέο της όπλο.Ο συνδυασμός των Dakar καταβολών του 790 Adventure R με το ιδιαίτερα τραχύ ανάγλυφο έδωσε αρκετά εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό και δε μένει παρά να δούμε πόσα κοινά θα μοιράζεται η έκδοση προπαραγωγής της μοτοσυκλέτας με εκείνη της τελικής της μορφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια όταν στο τιμόνι βρίσκεται ο γνωστός πολυπρωταθλητής enduro, Chris Birch, εμείς απλά να χαζεύουμε μπορούμε. «..έχω πάρα πολλή εμπειρία με τις enduro μοτοσυκλέτες αλλά και με τα μεγάλα μοντέλα της σειράς Adventure και αυτό φαίνεται να είναι ο καλύτερος συνδυασμός και των δύο..» είπε μεταξύ άλλων ο νεοζηλανδός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίσω στη μοτοσυκλέτα, από τα χαρακτηριστικά που μας δίνει η KTM ξεχωρίζουμε τα εξής:

  • Πάνω από 400χλμ αυτονομία
  • Χαμηλή σέλα για καλύτερο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες
  • Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP μπροστά αλλά και πίσω
  • Ακτινικό 4πίστονο μπροστινό δισκόφρενο με τις επιλογές του ABS να έχουν και εκτός δρόμου ρυθμίσεις
  •  Ρυθμιζόμενα πλήρως εργονομικά χαρακτηριστικά
  • Πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων όπως ο αισθητήρας κλίσης

Η KTM ισχυρίζεται πως το 790 Adventure R θα είναι μια μοτοσυκλέτα δρόμου με πολύ δυνατές επιδόσεις και εκτός ασφάλτου. Υπομονή μέχρι τις 6 του Νοέμβρη και την έκθεση EICMA στο Μιλάνο, όπου και θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης