Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τυχεροί αναβάτες από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε ένα περιπετειώδες ράλι στα βουνά και στα λαγκάδια της μακρινής Νέας Ζηλανδίας. Η τοπική αντιπροσωπεία της KTM υπόσχεται μοναδικές στιγμές μέσα από τη διάσχιση ονειρεμένων τοπίων, σε έναν αγώνα που θα έχει πενταήμερη διάρκεια και που θα διεξαχθεί από 3 έως 8 Δεκεμβρίου 2017.


​5 μέρες, 1.750 χιλιόμετρα, άπειρες ομορφιές και εμπειρίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιπέτεια θα ξεκινήσει από τους πρόποδες του Mount Cook, που είναι και το ψηλότερο βουνό της Νέας Ζηλανδίας και θα κατευθυνθεί νότια στις περιοχές Alexandra, Cromwell και Wanaka, με κατάληξη στο Queenstown, μια μικρή πόλη που θεωρείται πρωτεύουσα της περιπέτειας. Όχι αδικαιολόγητα, αφού ο τίτλος αυτός τη συνοδεύει εδώ και χρόνια και οφείλεται στις πάμπολλες δραστηριότητες που προσφέρει στον επισκέπτη.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους τους αναβάτες μοντέλων ΚΤΜ, από τα μικρά 640/690 μέχρι τα θηριώδη 1190/1290. Για φέτος και σε αντίθεση με πέρυσι, η σχεδίαση της διαδρομής έχει γίνει με τρόπο που να μπορούν οδηγοί κάθε εμπειρίας και ικανότητας να φτάσουν στον τερματισμό χωρίς πρόβλημα. Η συνολική απόσταση που θα καλύψουν οι αναβάτες είναι 1.750 χιλιόμετρα και οι συμμετοχές ανοίγουν στις 09.00 το πρωί της 23ης Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ . 

Στο video που ετοίμασε η ΚΤΜ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα μοναδικά τοπία που θα διασχίσουν οι πορτοκαλί αναβάτες :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης