Τα εφετινά Coffee Days επεκτάθηκαν σε ακόμη τέσσερις πόλεις, καθόσον η ζήτηση του κοινού που θέλει να οδηγήσει μοτοσυκλέτες αυξήθηκε κατακόρυφα.

Μετά την Πελοπόννησο, ο δεύτερος γύρος είχε ως αφετηρία την πόλη της Πρέβεζας, συνεχίστηκε στο Αγρίνιο και στη Θήβα και ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα. Περισσότεροι από 50 αναβάτες κάθε ηλικίας οδήγησαν τα μοντέλα της ΚΤΜ, με τους χιλιομετρητές «να γράφουν» πάνω από 700 χιλιόμετρα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι πορτοκαλί μοτοσυκλέτες τράβηξαν την προσοχή ακόμα και ανθρώπων που δεν είχαν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον. Όμως, χάρη στην ξεχωριστή σχεδίαση και προσωπικότητά τους, τα RC390 και 250 Duke φρόντισαν να αφήσουν άφωνους όσους έρχονταν σε επαφή μαζί τους. Οι ερωτήσεις για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και έκαναν πολλούς να καταλήξουν στη μοτοσυκλέτα που θα αποκτήσουν. Τα Coffee Days του 2019 ήταν μια καλή ευκαιρία να οδηγηθούν τα παρακάτω μοντέλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΤΜ 250 Duke: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά αγωνιστικά γονίδια. Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, το νέο Duke προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή, αστική και μη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

KTM RC390: Ο πύραυλος στη στροφή! Συνδυάζοντας τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με τη χρηστικότητα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το αστικό περιβάλλον, για κάθε δρόμο με στροφές, αλλά και για την πίστα. Χάρη στο μικρό βάρος, τον πανίσχυρο τετράχρονο DOHC κινητήρα των 44Ηp, το USD πιρούνι των 43mm, τον ηλεκτρονικό ψεκασμό και τις ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιζητούν την κορυφή.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο μοτοσυκλέτες μπορείτε να δείτε εδώ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης