Και να που γίνονται και ευχάριστα πράγματα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο λόγος για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο εκμάθησης του αθλήματος motocross.
Το άθλημα του motocross έχει τεράστια παράδοση (και) στη χώρα μας…

H Αθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας (AMOTOE), σε συνεργασία με την αντίστοιχη γαλλική, διοργάνωσε το τετραήμερο 14-17 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικό σεμινάριο motocross με προπονητή τον Loic Leonce. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε όλους τους αθλητές του motocross και ο τόπος τέλεσης ήταν η πίστα Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας, ένας χώρος άριστα προετοιμασμένος από το αθλητικό σωματείο ΑΟΛΜΟ, το οποίο ανέλαβε και τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πρώτες μέρες αφιερώθηκαν στους αθλητές των κατηγοριών 65–85cc, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη θέληση για μάθηση, καθώς και τεράστια βελτίωση στις επιδόσεις τους. Αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και με τους αθλητές των κατηγοριών ΜΧ1-ΜΧ2, που με τη σειρά τους έδειξαν τη δίψα που έχουν για μάθηση. Εμπλουτίζοντας ή/και αναθεωρώντας τις γνώσεις τους και εκτελώντας τις οδηγίες και υποδείξεις του προπονητή, κατάφεραν να βελτιώσουν κατά πολύ τις επιδόσεις τους.

Είναι κρίμα που το όλο γεγονός δεν δημοσιοποιήθηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα ο… το ίδιο και η ελλιπής ενημέρωση (αυτό μόνο στη χώρα μας)ι συμμετοχές να είναι λίγες. Και όπως παραδέχεται η ίδια η ΑΜΟΤΟΕ, «δυστυχώς λόγοι ανωτέρας βίας δεν επέτρεψαν πιο νωρίς τη δημοσιοποίηση και διαφήμιση του σεμιναρίου». Τα όποια σχόλια δικά σας. Τουλάχιστον, όπως ισχυρίζεται και πάλι η εν λόγω ομοσπονδία, «επειδή στο τέλος το αποτέλεσμα μετρά, η επιτυχία του σεμιναρίου και τα χαμογελαστά και ικανοποιημένα πρόσωπα όλων μας κάνουν να περιμένουμε για το επόμενο όσο πιο σύντομα γίνεται»..

Εμείς, από τη μεριά μας, το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι η ανάγκη να καταλάβουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς τι σημαίνει ενημέρωση του κοινού, ειδικά όταν αυτή είναι έγκαιρη και απρόσκοπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης