O Alfi Bin Zakaria και η Diana Binti Latief είναι ένα Μαλαισιανό ζευγάρι νεόνυμφων που αποφάσισε να περάσει τον μήνα του μέλιτος με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Και ποιός ήταν αυτός; Να διασχίσουν ..24 χώρες πάνω σε ένα δίκυκλο!
​Μ΄αγαπάς; Καβάλα και μη μιλάς..

Καβάλησαν λοιπόν ένα σκουτερόπαπο Honda 150cc (μην το ψάχνετε στην Ελλάδα το μοντέλο, είναι για την ασιατική αγορά), το φόρτωσαν μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε άλλο και ξεκίνησαν το μακρινό ταξίδι τους από το Selangor της Μαλαισίας με τελικό προορισμό το Λονδίνο! Όπου και έφτασαν σώοι και αβλαβείς πέντε μήνες αργότερα και αφού πρώτα γνώρισαν χώρες όπως οι Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Νεπάλ, Ινδία, Πακιστάν, Ιράν, Αρμενία, Γεωργία, Τουρκία, Ελλάδα, Αλβανία, Κροατία, Σλοβενία, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία κλπ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σημαία τερματισμού δόθηκε στον μεγαλύτερο επίσημο ντίλερ της Honda στο Λονδίνο, όπου και εορτάστηκε ιδιαίτερα το όλο γεγονός. Σύμφωνα με την ίδια τη Honda, που προφανώς στήριξε με κάποιο τρόπο την όλη προσπάθεια, το ταξίδι ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν βλάβες στο όχημα. Ας την πιστέψουμε..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης