H Honda ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τον Marc Marquez κατά δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός πρωταθλητής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του HRC μέχρι -τουλάχιστον- και το 2020.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στα GP125 το 2010, ο 25χρονος σήμερα αναβάτης μεταπήδησε στη Moto2 το 2011 για να κερδίσει και εκεί τον τίτλο το 2012. Το 2013, στο ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία MotoGP, ο Ισπανός έγινε ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστορία. Το 2017, έγινε και ο νεότερος αναβάτης που έχει κερδίσει τέσσερις παγκόσμιους τίτλους στη μεγάλη κατηγορία. Ας δούμε τις δηλώσεις του Marc, όπως επίσης και τις αντίστοιχες του προέδρου του HRC: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Marc Marquez: Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την εργοστασιακή ομάδα της Honda στα MotoGP. Νιώθω περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της Honda και εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι τόσο η Honda, όσο και η ομάδα κάνουν τα πάντα για να μου δώσουν όσα χρειάζομαι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν υποστηρίξει θερμά όλα αυτά τα χρόνια. Οι δύο πρώτες επίσημες δοκιμές πήγαν καλά και από τη στιγμή που έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου, μπορώ πλέον να συγκεντρωθώ στους αγώνες της νέας σεζόν. Θα συνεχίσω να απολαμβάνω τους αγώνες, να μοιράζομαι τη χαρά μου αυτή με όλους και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετυχαίνω τους
κοινούς μας στόχους! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yoshishige Nomura: Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Marc Marquez θα συνεχίσει να οδηγεί για την εργοστασιακή μας ομάδα. Ο Marc πάντα πίεζε τον εαυτό του στο όριο και ωρίμασε σαν αναβάτης, χαρίζοντας στη Honda πολλούς τίτλους. Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου μας τόσο νωρίς, χάρη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο κοινό μας πάθος για τους αγώνες. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να του εξασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να συγκεντρωθεί στις τελευταίες δοκιμές στο Κατάρ αυτή την εβδομάδα και στην προετοιμασία του, εν όψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα σεζόν. Το HRC συνεχίζει την πορεία του με έναν αναβάτη ζωτικής σημασίας για το μέλλον του MotoGP. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης