Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην έκθεση Athens Motoshow την Άνοιξη που μας πέρασε, είδαμε από κοντά τα νέα ηλεκτρικά scooter και μοτοσικλέτες της Sunra η To Robo-S διαθέτει και όπισθεν, ενώ το κουμπί εκκίνησης είναι με δακτυλικό αποτύπωμα!οποία μπαίνει δυναμικά στον τομέα των ηλεκτρικών δικύκλων. Την κινεζική εταιρεία αντιπροσωπεύει η ΠΕΡΚΟ με τεράστια εμπειρία στον κόσμο της μοτοσικλέτας για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα έχοντας κάτω από την ομπρέλα της κορυφαίες εταιρείες μοτοποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, ελαστικών και λιπαντικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα μοντέλα που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού – και το δικό μας – ήταν το Robo-S. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό scooter επιπέδου 125 κ.εκ. με όμορφο σχεδιασμό και ικανοποιητικές επιδόσεις, έτοιμο να σε συνοδεύσει στις καθημερινές – οικολογικές μετακινήσεις. Στο αισθητικό κομμάτι το Sunra Robo-S ξεχωρίζει από το ισχυρό φωτιστικό σώμα LED εμπρός, το επίπεδο πάτωμα και την ευρύχωρη σέλα, ενώ οι διαστάσεις του είναι μικρές για ευελιξία εντός πόλης.

Μπορείς να φορτίσεις τις μπαταρίες είτε πάνω στο scooter, είτε βγάζοντας τις.

Ο ηλεκτροκινητήρας του Robo-S είναι κατασκευασμένος από την Sunra με τεχνολογία brushless και είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό. Η απόδοσή του είναι 3kW και 230Nm ροπής κάτι που εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 80Km/h. Οι δύο μπαταρίες είναι αποσπώμενες 72V20Ah που χαρίζουν αυτονομία περίπου 100 χιλιόμετρα, ενώ για την φόρτιση τους σε οικιακή πρίζα απαιτούνται 4 ώρες. Το Robo-S διαθέτει ισχυρό σύστημα ανάκτησης ενέργειας και πολύ εξελιγμένο σύστημα ελέγχου της ισχύος Field-Oriented Control (FOC) για μέγιστη αποτελεσματικότητα της μπαταρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη LCD 9 ιντσών παρέχει όλες τις πληροφορίες.

Στα 2.535,48 το Robo-S με επιδότηση και απόσυρση

Οι τροχοί του Sunra είναι 12 ιντσών και τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω Το Robo-S είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.με σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω τα οποία εδράζονται σε αλουμινένιο ψαλίδι. Στον εξοπλισμό το Robo-S διαθέτει σύστημα Cruise Control τριών ταχυτήτων, τρεις επιλογές οδήγησης (Eco, Normal, Sport), όπισθεν, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, θύρα φόρτισης USB, συναγερμό, ταχυφορτιστή, αποθηκευτικό χώρο 24 λίτρα κάτω από τη σέλα και διπλό σταντ.

Το ηλεκτρικό Sunra Robo-S μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΠΕΡΚΟ στην τιμή των 3.500€ σε δύο χρωματισμούς, λευκό και μαύρο.

Βίντεο παρουσίασης του Sunra Robo-S.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha πιστεύει πως το υδρογόνο θα κρατήσει στη ζωή τον θερμικό κινητήρα

Το Seat MO δοκιμάζεται σε χιόνια και καύσωνα

Αγγίξαμε το νέο εντυπωσιακό Zontes M310

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης