Έχουμε «συνηθίσει» ήδη υπάρχουσες μοτοσυκλέτες της MV Agusta να δέχονται την ανανέωση μόνο εξ όψεως, στο όνομα κάποιας ειδικής έκδοσης. Αυτή τη φορά συνέβη κάτι παρόμοιο, με αφορμή ωστόσο εκδήλωση της UNICEF.

Πριν μερικές μέρες, ένα ειδικά για την περίσταση βαμμένο F3 800, μπήκε σε δημοπρασία. Σε μια εκδήλωση της UNICEF Ιταλίας σε συνεργασία με τη LuisaViaRoma, ιταλικής εταιρίας ρούχων, που πραγματοποιήθηκε στο Porto Cervo, πολυτελές θέρετρο της Σαρδηνίας. Στο επονομαζόμενο «UNICEF Summer Gala» έδωσαν το παρών γνωστοί καλλιτέχνες όπως η Ellie Goulding ενώ δεν έλειψε και το αντίστοιχο πάρτυ. Στην εν λόγω εκδήλωση δημοπρατήθηκαν αρκετά έργα τέχνης και άλλα ξεχωριστά αντικείμενα, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη. Για την ιστορία, το MV Agusta F3 «έπιασε» τις 100.000 ευρώ τα οποία δόθηκαν εξ ολοκλήρου στη UNICEF.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεχωριστό αυτό F3 800 για την UNICEF βρήκε ένα τόσο γενναιόδωρο αγοραστή. Όλες μας οι μοτοσυκλέτες είναι χειροποίητες και χρειάζεται πολλή περηφάνια, πάθος και εμπειρία για να φτιάξουμε μια. Αυτή ειδικά είναι μοναδική και γνωρίζοντας το υπηρετούμε ένα ξεχωριστό σκοπό, κάτι που κάνει όσους ενεπλάκησαν στην κατασκευή της ακόμα πιο περήφανους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την UNICEF Ιταλίας για την ευκαιρία που μας έδωσε να υποστηρίξουμε τα αδύναμα παιδιά.», δήλωσε ο CEO της MV Agusta, Timur Sardarov.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης