Του Νίκου Βιτσιλάκη

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Περίεργη η απόφαση του Piaggio Group να ποντάρει την ηλεκτροκίνηση πάνω σε μια κλασσική Vespa
Η… μητέρα Piaggio ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να τη βγάλει στην παραγωγήκαι όχι σε κάποιο από τα πλέον μοντέρνας φιλοσοφίας scooter της.

Μάλλον δεν θέλησε να ρισκάρει μια πιθανή εμπορική αποτυχία, ενώ μια Vespa, το πλέον πολυαγαπημένο όχημα του πλανήτη, θα «πουλήσει» όπως και να έχει.

Θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων της και θα ηλεκτρίσει τη διάθεσή τους να κινηθούν απόλυτα οικολογικά και οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Είναι πολλές οι βέσπες!
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως περισσότερες από 18 εκατομμύρια «βέσπες» έχουν πουληθεί στα 70 χρόνια ζωής της ιταλικής σφήκας, με το 1.5 εκατομμύριο εξ αυτών να έχει διατεθεί την τελευταία
18 εκατομμύρια μοντέλα Vespa έχουν κυκλοφορήσει στα 70 χρόνια της ιστορίας της!δεκαετία! Η μητέρα Piaggio ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να τη βγάλει στην παραγωγή και πως η διάθεσή της στην αγορά θα γίνει πραγματικότητα το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Και για να είναι σίγουρη για το πρώτο της 100% ηλεκτρικό όχημα, απευθύνθηκε στους πλέον ειδήμονες του τομέα ανά τον πλανήτη και εφαρμόζοντας νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες είναι έτοιμη να πλασάρει το προϊόν της με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Η Vespa Elettrica χρησιμοποιεί πλαίσιο, αναρτήσεις και περιφερειακά ίδια με αυτά των υπαρχόντων «μηχανικών» μοντέλων, αλλά από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε τεχνικά χαρακτηριστικά καθόσον τίποτα δεν ανακοινώθηκε. Tο σίγουρο είναι πως το μέλλον είναι ηλεκτρικό και πως το group Piaggio προετοιμάζει το έδαφος για να ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα της τον ίδιο δρόμο.

 

Στο κοντινό μέλλον οι μετακινήσεις θα γίνονται με ηλεκτρικά οχήματα και η Vespa αποφάσισε να το κάνει από τώρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης