του Νίκου Τσαμάνδουρα

Ήταν γρήγορος από τα μισά του Q2 o Marc Marquez, τόσο που παρά την πτώση του κανένας άλλος δεν τον απείλησε ουσιαστικά, με τον Andrea Dovizioso να έχει δύσκολο έργο αύριο, αφού παρά τις καλές συνθήκες ακόμα και η 10άδα ήρθε δύσκολα για τον Ιταλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίσω από το συνήθη Poleman Marquez, για ακόμα μια φορά εντυπωσιακά γρήγορος είναι ο Johann Zarco, ενώ η 1η σειρά της εκκίνησης συμπληρώνεται από τον Andrea Iannone, που δείχνει την αξία του έστω και στις καθυστερήσεις.

Το μοτίβο εκείνων που απειλούν τον Marquez συμπληρώνει στην 4η θέση ο Jorge Lorenzo,  μπροστά από τον Dani Pedrosa. Τη 2η σειρά συμπληρώνει ο εντυπωσιακά σταθερός Michele Pirro. H επόμενη σειρά ξεκινά επίσης ιταλικά, με το Valentino Rossi και πίσω του τον Aleix Espargaro. Στην 9η θέση ο Andrea Dovizioso, θα έχει πολλή δουλειά και θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη τύχη,  ή μάλλον να έχει «ατυχία» ο Marquez.

H 12αδα κλείνει με τους Rins, Pol Espargaro και Miller, με τον τελευταίο να έχει μάλιστα και την υψηλότερη τελική από τους πρώτους στα 321χλμ/ώρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προγνωστικά: Δεν πρέπει να κρίνω με τις προσωπικές προτιμήσεις, οπότε όλα δείχνουν Marquez, με τους Zarco, Iannone και (παραδόξως) Lorenzo να εγείρουν σοβαρές αξιώσεις για τα υπόλοιπα σκαλιά του βάθρου. Βέβαια περάσαμε μια χρονιά γεμάτη ανατροπές, επομένως μπορεί κανείς να μαντέψει τις πτώσεις;..

Άυριο στις 15.00 θα μας λυθούν οι απορίες για τελευταία φορά φέτος. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης