Μετά την κακήν κακώς αποχώρηση του Γάλλου αναβάτη από την Αυστριακή ομάδα, η θέση του ως το τέλος της σεζόν ανήκει στο δοκιμαστή της KTM, Mika Kallio.

Τα περί του απότομου «διαζυγίου» KTM-Zarco τα έχουμε ήδη δει εδώ, ωστόσο όσο αφορά στους αγώνες, οι Αυστριακοί μάλλον που δε θέλουν ούτε να βλέπουν το Zarco στην πίστα. Δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, κάτι που του αφήνει το περιθώριο του αναβάτη εξέλιξης. Σε σχετική ανακοίνωση της, η KTM εξέφρασε την επιθυμία να εστιάσει στην επόμενης γενιάς RC16, με το Mika Kallio να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αρχικά από την εμπειρία του ως αναβάτης εξέλιξης της ήδη υπάρχουσας μοτοσυκλέτας και έπειτα με την αγωνιστική εμπειρία που θα έχει ως το τέλος της σεζόν στο πλάι του Espargaro ο οποίος γυρίζει στους αγώνες μετά από επέμβαση στον καρπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Pit Beirer, διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της KTM δήλωσε: «Πρέπει να λάβουμε αποφάσεις για να διασφαλίσουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε τους πόρους μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τώρα είμαστε σε θετική κατεύθυνση. Με τις γνώσεις και το υπόβαθρό του Kallio είναι εξαιρετικά σημαντικό να επαληθεύουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών μας σε συνθήκες πραγματικών αγώνων για να ξεκινήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν του 2020. Ο Mika έχει αποδείξει την ικανότητά του στη σέλα του RC16 και είμαστε ευτυχείς που εντάσσεται στη σύνθεση της ομάδας μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα επικεντρωθούμε σε ένα νέο στήσιμο για τη μοτοσικλέτα με το #82, ενώ αγωνιζόμαστε για πόντους στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος Ταυτόχρονα, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη στον Johann για την προσπάθειά του από τότε που εντάχθηκε στην KTM καθώς θα συνεχίσει να τον υποστηρίζει μέχρι τη λήξη της σύμβασής μας στα τέλη του 2019 και του ευχόμαστε πραγματικά το καλύτερο για το μέλλον του .»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης