Η ιστορία επαναλαμβάνεται για το 2ο εφετινό αγώνα στην πίστα του Misano, καθώς από τη pole position θα ξεκινήσει και πάλι τον αγώνα του ο Maverick Vinales, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πριν από μια εβδομάδα.

Ο Ισπανός σημείωσε 1:31,077 στο χρονόμετρο παίρνοντας μια ακόμη pole position, κυρίως όμως εξαιτίας ενός λάθους που έκανε στον τελευταίο του γύρο ο Bagnaia! Ο Pecco «πετούσε» στον τελευταίο του γύρο και έγραψε χρόνο στο 1:30 αλλά στην τελευταία στροφή πάτησε στο πράσινο κομμάτι της πίστας και ακυρώθηκε. Έτσι, η pole πήγε στα χέρια του Vinales, ενώ ο Bagnaia θα ξεκινήσει από την δεύτερη σειρά του grid και συγκεκριμένα την 5η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά δεν είχαμε κυριαρχία της Yamaha στις πρώτες θέσεις. Πίσω από το Maverick ήταν η Ducati του Jack Miller, ο οποίος πέρασε με επιτυχία από το Q1. Την πρώτη σειρά συμπλήρωσε ο Fabio Quartararo, ο οποίος έκανε ένα μικρό λάθος στο γρήγορο γύρο του μένοντας 0,145’’ πίσω από τον πρώτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ δυνατή ήταν και η ΚΤΜ σήμερα, με τον Pol Espargaro να ανεβαίνει στην 4η θέση και τον Brad Binder στην 6η, με τους δυο να ξεκινούν από τη δεύτερη σειρά της σχάρας εκκίνησης. Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Valentino Rossi, ενώ δίπλα του θα είναι ο Franco Morbidelli και ο Danilo Petrucci.

Ο Andrea Dovizioso – που πέρασε και αυτός με επιτυχία από τo Q1 – έμεινε πιο πίσω, στην 10η θέση. Τη 12άδα του Q2 συμπλήρωσαν οι Joan Mir και Takaaki Nakagami, σημειώνοντας τον 11ο και 12ο ταχύτερο χρόνο, αντίστοιχα. Yπενθυμίζουμε πως ο αγώνας είναι αύριο Κυριακή στις 15.00 ώρα Ελλάδος, ενώ αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.

Πηγή: Mgp.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης