Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μπορεί να ακούγεται ως πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο είναι πραγματικότητα. Και αυτό διότι, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το zougla.gr είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το τι μπορεί να συμβεί σε έναν αναβάτη.  Όπως φαίνεται ξεκάθαρα μοτοσικλέτα της ΚΤΜ έχει κοπεί στα δύο, κάτι που ο Προκαλεί… ΣΟΚ μία μοτοσικλέτα που έχει κοπεί στα δύο. Σε κάθε περίπτωση τα μέτρα ασφαλείας έσωσαν τον αναβάτη καθένας δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να συμβεί.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα, με τον αναβάτη να πέφτει με σχετικά λίγα χιλιόμετρα σε χωμάτινο κομμάτι. Η μοτοσικλέτα διαλύθηκε αλλά ο αναβάτης τραυματίστηκε ελαφρά και αυτό διότι ακολουθούσε όλους τους κανόνες ασφαλείας, κάτι που δείχνει και την σημασία που πρέπει να δίνουν όσοι οδηγούν μοτοσικλέτες.

Η εικόνα της κατεστραμμένης ΚΤΜ σοκάρει αλλά στέλνει και το μήνυμα, πως όλοι οι αναβάτες πρέπει να έχουν συνεχώς τα μάτια τους 14 και φυσικά να φροντίζουν για την μέγιστη ασφάλειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το πέσιμο και το χτύπημα η ΚΤΜ κόπηκε στα δύο...
Μπορεί η εικόνα της κατεστραμένης ΚΤΜ να σοκάρει ωστόσο ο αναβάτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθότι πληρούσε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης