Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οδήγηση με μοτοσικλέτα μέσα στην πόλη εγκυμονεί κινδύνους ενώ ο τρόπος που κινείται ένας αναβάτης ανάμεσα στα αυτοκίνητα είναι συνήθως… επικίνδυνος.  
      
Μοτοσικλετιστής έστειλε στο zougla.gr, e-mail που αντικατοπτρίζει την καθημερινότη των ελληνικών δρόμων ανάμεσα σε αναβάτες και αυτοκινητιστές. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε και βγάλτε, ο καθένας μόνος, τα δικά του συμπεράσματά.

Η οδήγηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα εγκυμονεί κινδύνους...


Καταγγελία…
«Θα ήθελα πραγματικά κάποιος από το χώρο να ασχοληθεί επιτέλους με μία campaign για τους οδηγούς μοτοσικλετών. Έλεος πια με όλους τους ανεκπαίδευτους με παπιά κ.λπ. δίτροχα που νομίζουν Όταν κινούμαστε ανάμεσα σε αυτοκίνητα με μοτοσικλέτα δεν το κάνουμε με το γκάζι… τέρμαότι είναι δικαίωμα τους να οδηγούν με 1.000 ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Και το χειρότερο αν τύχει και δεν χωράνε να περάσουν ή πας να αλλάξεις λωρίδα χωρίς να ελέγξεις σαν άνθρωπος της υπηρεσίας μυστικών υπηρεσιών σε κοιτούν με μισό μάτι και καλά. Γιατί κανείς δεν τους έχει πει ότι είναι παράνομο να οδηγούν έτσι και πως αν τους χτυπήσεις στο πλάι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δε λέω και εγώ οδηγώ μηχανή αλλά το κάνω με προσοχή γνωρίζοντας τους κινδύνους, όχι βρίζοντας τους οδηγούς αυτοκινήτων επειδή νομίζω ότι μου ανήκει ο δρόμος».

Η κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα πρέ3πει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και οι αναβάτες να έχουν τα μάτια τους... δεκατέσσερα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης