Η Motul έχει ισχυροποιημένη παρουσία στην έκθεση EICMA 2017, που μόλις ξεκίνησε στο Μιλάνο, παρουσιάζοντας το όραμά της σε ένα ολοκαίνουργιο περίπτερο. Εκεί προβάλλει την ταυτότητά της σαν ο απόλυτος ειδικός στα λιπαντικά υψηλής απόδοσης από την ίδρυσή της το 1853 μέχρι σήμερα. Η όλη παρουσία της εστιάζεται στα προϊόντα, στο lifestyle και στο… Dakar!

Συνολικά 1.143 εκθέτες από 41 χώρες και περισσότεροι από 600.000 επισκέπτες το 2016. Οι αριθμοί αυτοί εξηγούν τον λόγο για τον οποίο η Motul επέλεξε την EICMA για να παρουσιάσει τα προϊόντα της, που αφορούν στις μοτοσυκλέτες, και να εκπροσωπήσει τις αξίες και τις δραστηριότητες του ομίλου σε διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Lifestyle, τεχνολογία και Dakar πάνε μαζί!​Ως εκ τούτου, η εφετινή παρουσία είναι ξεχωριστή, γιατί η Motul φέρνει στην επιφάνεια το πάθος και τους δεσμούς της με τον αγωνιστικό κόσμο, αναδημιουργώντας το εντυπωσιακό και εθιστικό περιβάλλον του πιο συναρπαστικού ράλι του πλανήτη, αυτό του Dakar. Η παρουσία της χαρακτηρίζεται από την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, που έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα και τα τοπία αυτού του εντυπωσιακού αγωνίσματος, σε ένα σκηνικό με άμμο, σκηνές και campsites.

Στο ένα μέρος του περιπτέρου οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν το lifestyle της Motul, η οποία παρουσιάζει εκεί τη νέα σειρά προϊόντων merchandising, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους φίλους της. Η παράδοση, που έρχεται από το παρελθόν και συνδέεται με το μέλλον, εκτίθεται σε ένα πραγματικό «Motul Garage» και παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα της έκθεσης.

Μια ολοκληρωμένη σειρά merchandising με ρούχα κι άλλα αντικείμενα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις αυτών που μοιράζονται το πάθος για τις μοτοσυκλέτες, την τεχνολογία και την παράδοση. Στο «Motul Garage» παρουσιάζεται επίσης μια νέα συναρπαστική μοτοσυκλέτα από τον Luca Pozzato της Officine GP Design, τον ίδιο καλλιτέχνη που κατασκεύασε την υπέροχη Motul Onirika 2853 το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γαλλική φίρμα είναι επίσης παρούσα στον υπαίθριο χώρο MotoLive της έκθεσης, με εκπληκτικές παραστάσεις από τους Ρώσους stuntmen της Legend Stunt Team, οι οποίοι ενθουσιάζουν το κοινό με επιδείξεις που αγνοούν τη βαρύτητα. Η διεθνής έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 12 Νοεμβρίου και ο εκθεσιακός χώρος της Motul βρίσκεται στην αίθουσα 22, stand S36.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης