«Λεφτά υπάρχουν για τουλάχιστον 5 χρόνια» μας είπε εμμέσως πλην σαφώς η εταιρεία από το Varese, καθώς σε σχετική της ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων πως εξασφαλίστηκε το σχετικό κεφάλαιο.

Μάλιστα, η εν λόγω χρηματοδότηση έρχεται εξ ολοκλήρου από την οικογένεια του Timur Sardarov, ο οποίος αποτελεί και νέος CEO της εταιρείας. Μέσα στα επόμενα χρόνια στόχος είναι η πώληση 25.000 premium αλλά και μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλετών. Μέσα στην 3ετία 2019-21, στόχος είναι και η ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Οι οιωνοί είναι καλοί, καθώς το Brutale 1000 Serie Oro και το Superveloce 800 Serie Oro ήδη ξεπούλησαν, καθώς ήταν περιορισμένης παραγωγής, στις 300 μοτοσυκλέτες για το κάθε μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sardarov έβαλε στη διοίκηση και τους Massimo Bordi και Paolo Bettin, δύο προσωπικότητες του χώρου της μοτοσυκλέτας με ιστορικό στη μηχανολογική και οικονομική διαχείριση της εν λόγω βιομηχανίας. Αν αναρωτιέστε πού είναι ο Giovanni Castiglioni, η απάντηση είναι σε ρόλο επιβλέποντα. Κατά τα λεγόμενα του Timur Sardarov, στα επόμενα πέντε χρόνια «πρέπει να εστιάσουν στην ανάπτυξη των πωλήσεων και του δικτύου service, ενώ θα επενδύουν και στην εξέλιξη νέων μοτοσυκλετών μέσω της χρήσης ψηφιακών και καινοτόμων τεχνολογιών».

Για να δούμε, θα καταφέρει η οικογένεια Sardarov να βγάλει την MV Agusta από το τούνελ και να τη φέρει σε παλιές δόξες ή πάλι θα βλέπουμε κάθε λίγο και λιγάκι νέους χρωματισμούς σε παλιά μοντέλα;

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης