Μπορεί να τους πήρε 42 χρόνια, αλλά οι άνθρωποι της MV Agusta φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ρίζες τους, εκείνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ταχύτητας.

Η χρονιά ορόσημο είναι το 2019, τότε πλέον η Moto2 θα έχει την MV Agusta σαν ένα από τους κατασκευαστές της και συγκεκριμένα με την Team Forward για τουλάχιστον 4 χρόνια. Ιθύνων νους της αγωνιστικής προσπάθειας ο Brian Gillen, υπεύθυνος του R&D της ιταλικής εταιρείας, ενώ η συνεργασία με τη Suter θα αποδώσει τα δέοντα όσον αφορά στην τεχνολογία του ψαλιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια ήταν η αγωνιστική πορεία της MV Agusta;   

Μπορεί εδώ και καιρό τα μόνα νέα μοντέλα που βλέπουμε από την εταιρεία του Giovanni Castiglioni να είναι τα… παλιά με νέο βάψιμο ή έστω με τις πινελιές του Lewis Hamilton, ωστόσο πριν από περίπου μισό αιώνα η MV Agusta μόνο στάσιμη δεν ήταν. 275 νίκες σε grand prix, που μεταφράστηκαν σε 38 τίτλους αναβατών και 37 κατασκευαστών, μαρτυρούν τα περασμένα μεγαλεία, με τον πήχη του παρελθόντος να είναι πολύ υψηλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Bέβαια, o διακαής πόθος όλων των εμπλεκομένων στο αγωνιστικό αυτό εγχείρημα είναι και η εν καιρώ άνοδος στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP.  Τι λέτε, θα τα καταφέρουν;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης