Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aprilia Tuareg 660 είναι μια μοτοσικλέτα που αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία της στις αγορές της Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό με ενισχύσεις αλουμινίου με μεταξόνιο 1.500mm.Ευρώπης και του κόσμου, έχοντας εξαιρετική πορεία στις πωλήσεις. Η σύγχρονη ματιά του ιταλικού εργοστασίου σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα, το πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών και τις μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες έκαναν το μοντέλο να σταθεί εύκολα απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό και να κερδίσει τις εντυπώσεις με το καλημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aprilia, έβαλε στο πλευρό του Tuareg μια δυνατή λίστα με αξεσουάρ που κάνουν την adventure μοτοσικλέτα ακόμα πιο χρηστική.  Στη λίστα με τα αξεσουάρ μπορεί να βρει κανείς πλαϊνές βαλίτσες από αλουμίνιο, προβολείς ομίχλης, κεντρικό σταντ, μαλακές βαλίτσες, ανατομική σέλα, ενώ η πιο νέα προσθήκη ήταν η ειδικά σχεδιασμένη εξάτμιση της Akrapovic. Η εξάτμιση τιτανίου προσθέτει 1,2 ίππους στη μοτοσικλέτα και βελτιώνει συνολικά την απόκριση του κινητήρα. Μαζί με τα αξεσουάρ, η Aprilia προσφέρει και ολοκληρωμένο πακέτο ρουχισμού με κράνος, γάντια, παντελόνι και μπουφάν στα χρώματα της μοτοσικλέτας.

Μεγάλο ρεζερβουάρ 18 λίτρων για αυξημένη αυτονομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tuareg είναι σχεδιασμένη γύρω από τον δικύλινδρο κινητήρα 659 κ.εκ. τον οποίο η Aprilia τοποθέτησε για πρώτη φορά στο RS660 και έπειτα στο Tuono 660. Στην περίπτωση βέβαια του Tuareg, ο κινητήρας είναι περιορισμένος σε απόδοση με την ισχύ να είναι στους 80 ίππους και τη ροπή στα 70Nm προκειμένου να ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες της κατηγορίας. Η Tuareg είναι ελαφριά με βάρος στα 187 κιλά, ενώ είναι εξοπλισμένη με πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα που κάνουν τη ζωή του αναβάτη πιο εύκολη.

Ρουχισμός στα χρώματα Indigo της μοτοσικλέτας.

Το πλαίσιο είναι εντελώς καινούριο, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα μεγάλο ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός διαδρομής 240mm και ένα μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο πίσω. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με ABS το οποίο απενεργοποιείται. Το Aprilia Tuareg 660 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio στην τιμή των 12.190€.

Βίντεο ανάλυσης του μοντέλου της Aprilia.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα δελεαστική τιμή για το Aprilia SR GT 125

Aprilia Tuono V4 Factory: Ένας χούλιγκαν με σμόκιν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης