Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph εδώ και περίπου τρεισήμισι χρόνια είναι ο επίσημος προμηθευτής κινητήρων στην μεσαία Για πρώτη φορά είδαμε 300+Km/h στη Moto2.κατηγορία Moto2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Σε αυτή την περίοδο έχουμε δει πολλά ρεκόρ να καταρρίπτονται με 68 νέα ρεκόρ γύρου και για πρώτη φορά την επίτευξη τελική ταχύτητας μεγαλύτερης των 300Km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Triumph ανακοίνωσε πως την επόμενη χρονιά ο τρικύλινδρος κινητήρας των 765 κ.εκ. θα αποδίδει 5 ίππους παραπάνω και αυξημένο όριο περιστροφής κατά 400 σ.α.λ. με μεγαλύτερη συμπίεση. Οι Βρετανοί θα επέμβουν στα πιστόνια, την κεφαλή, τις μπιέλες και τους εκκεντροφόρους με στόχο να πετύχουν καλύτερη απόδοση, αλλά να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο την αξιοπιστία.

Ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, σχολίασε: «Από τότε που ξεκινήσαμε την εποχή Triumph στη Moto2 έχουμε μείνει ικανοποιημένοι με την απόδοση και την αξιοπιστία του τρικύλινδρου κινητήρα 765 κ.εκ. της Triumph. Τα ρεκόρ πίστας μιλάνε από μόνα τους. Είναι σημαντικό η Moto2 να προσφέρει θέαμα και να παρέχει την πλατφόρμα εξέλιξης για την επόμενη γενιά αναβατών MotoGP. Η Triumph ανακοίνωσε ότι την επόμενη χρονιά θα αυξήσει τη δύναμη του κινητήρα, κάτι πολύ θετικό για να επιτευχθούν οι στόχοι και των δύο πλευρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο του νέου κινητήρα Triumph Moto2.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης