Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Peugeot Motorcycles παρουσίασε τα ανανεωμένα της μοντέλα για το 2021 χωρίς μεγάλες αλλαγές. Εκεί που δόθηκε σημασία είναι στις προδιαγραφές Euro5 και στις χρωματικές αλλαγές οι οποίες είναι σύγχρονες και πολύ φινετσάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Kisbee 50, Pulsion 125, Django, Tweet και Speedfight 4 έχουμε νέα χρώματα, πολύ νεανικά που τονίζουν τη φινέτσα και την ποιότητα της Peugeot.

Επιθετικά χρώματα για το Speedfight 4

Αλλαγές και στον σχεδιασμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πραγματική αλλαγή έχει γίνει στo τρίτροχο Metropolis το οποίο εκτός από τους πέντε νέους χρωματισμούς Τα νέα μοντέλα θα έρθουν στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά…έχει αλλάξει και στο σχεδιασμό. Τα πίσω φωτιστικά σώματα ακολουθούν τις γραμμές της φίρμας στα αυτοκίνητα με τις τρεις παράλληλες γραμμές.

Στο εμπρός μέρος έχουν προστεθεί αεραγωγοί, ενώ το scooter πλέον διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο. Το πιο εξελιγμένο σύστημά του πάντως είναι η άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση ακραίου φρεναρίσματος με ενεργοποίηση των φώτων αλάρμ.

Μέσα στο 2021 αναμένονται στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα ενώ οι τιμές θα γίνουν γνωστές σύντομα. Να θυμίσουμε ότι αντιπρόσωπος των Peugeot Motorcycles στην Ελλάδα είναι η ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ.

 

Η πολυτέλεια στο μεγαλείο της στην περίπτωση του Metropolis

 

Το μικρό Kisbee είναι ιδανικό για την πόλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης