Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield παρουσίασε το νέο Hunter 350 με στόχο να προσελκύσει νεότερους αναβάτες που θέλουν Το Hunter είναι διαθέσιμο σε 8 διαφορετικούς χρωματισμούς.ένα δίκυκλο με στυλ και προσωπικότητα στην καθημερινότητά τους. Το Hunter βασίζεται στην πλατφόρμα 350 της ινδικής φίρμας που διαθέτει ήδη τα Classic 350 και Meteor 350 συμπληρώνοντας μια πιο νεανική και προσιτή προς τους νέους πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα βασικά πράγματα που διαχωρίζουν το Hunter 350 σε σχέση με τα υπόλοιπα 350 της Royal Enfield είναι το πλαίσιο. Η νέα μοτοσικλέτα έχει διαφορετική γεωμετρία στη μοτοσικλέτα κάνοντάς την πιο ευέλικτη. Το μεταξόνιο είναι πιο μικρό και η γωνία κάστερ στο εμπρός μέρος είναι πιο αιχμηρή προκειμένου η μοτοσικλέτα να γίνει ευέλικτη και πιο δυναμική στην οδήγηση. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τους νέους χυτούς αλουμινένιους τροχούς 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου οι οποίοι αυξάνουν το επίπεδο διασκέδασης στην οδήγηση, αλλά χαρίζουν και μεγαλύτερη άνεση.

Ο κινητήρας του Hunter 350 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 20,2 ίππους και 27Nm ροπής. Στον τομέα της οδηγική συμπεριφοράς, η Royal Enfield έχει επιλέξει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 300mm εμπρός και έναν δίσκο 270mm πίσω οι οποίοι συνεργάζονται με δικάναλο ABS. Το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 181 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι είναι 10 κιλά ελαφρύτερη από την Meteor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Royal Enfield Hunter 350 θα είναι διαθέσιμη σε 8 διαφορετικούς χρωματισμούς με την τιμή της να αναμένεται κοντά στις 5.500€. Το επίσημο ντεμπούτο της μοτοσικλέτας στην Ευρώπη θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στην Έκθεση Intermot στην Κολωνία.

Βίντεο παρουσίασης Hunter 350.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης