Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda για την επόμενη χρονιά αναβαθμίζει το μικρό της Vision 110 δίνοντάς του περισσότερη τεχνολογία για ακόμα πιο φιλική προς τον αναβάτη καθημερινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο του 2021 λοιπόν θα διαθέτει το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί που ήδη έχουμε δει στα SH, κάτιΑκόμα πιο εύκολο στην καθημερινότητα που βελτιώνει πολύ την καθημερινή χρήση του scooter. Έχοντας το κλειδί στην τσέπη του μπουφάν σου αρκεί να πλησιάσεις το Vision και εκείνο αντιλαμβάνεται την παρουσία σου. Η εκκίνηση γίνεται εύκολα και χωρίς κλείδωσε-ξεκλείδωσε τη μοτοσικλέτα.

Κινητήρας με 5% καλύτερη απόδοση και απίστευτη οικονομία

Δύο κιλά πιο ελαφρύ και Euro5 προδιαγραφές κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον σχεδιασμό λίγα πράγματα έχουν αλλάξει, ωστόσο κάτω από τα πλαστικά έχουμε αναβαθμίσεις. Το πλαίσιο είναι καινούριο και ελαφρύτερο κατά 2 κιλά, ενώ ο κινητήρας έχει προσαρμοστεί στις Euro5 προδιαγραφές και αποδίδει 8,5 ίππους. Η κατανάλωση παραμένει το δυνατό σημείο του Vision 110 με την Honda να αναφέρει πως μπορείς με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 4,9 λίτρων να διανύσεις περισσότερα από 320 χιλιόμετρα!

Όλη η γκάμα των μοτοσικλετών πόλης για το 2021

Επτά μοντέλα θα έχει στη γκάμα της η Honda στα 125cc

Η Honda για την επόμενη χρονιά προσφέρει επτά ακόμα μοντέλα στα 125cc δείχνοντας το δρόμο στην καθημερινή μετακίνηση. Αυτά είναι τα PCX 125, Forza 125, SH Mode, SH 125, CB125R, CB125F, MSX125 Grom.

Παρουσίαση του Smart Key

 

 

Εξωτερικά έχει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο του 2020

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης