Τι θέλεις από την καθημερινή σου μετακίνηση; Ευελιξία, άνεση, πρακτικότητα; Η νέα πρόταση της SYM έρχεται για να προσφέρει όλα τα παραπάνω μέσα από ένα πολυτελές σύνολο σε προσιτή τιμή.

Το Joymax Z σχεδιάστηκε γύρω από το διπλό σωληνωτό πλαίσιο της σειράς Cruisym, χρησιμοποιώντας τον 4βάλβιδο, υγρόψυκτο, κινητήρα 250cc της SYM, που αποδίδει 21.5 άλογα και προσφέρει επιδόσεις ικανές να ανταγωνιστούν πολλά 300άρια scooter της αγοράς. Διατηρεί τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και την άριστη οδηγική συμπεριφορά που φέρουν τα οχήματα της SYM σε αυτήν την κατηγορία. Εκεί που διαφοροποιείται ολοκληρωτικά το Joymax Z είναι η εμφάνιση. Το νέο κουστούμι, μικρότερης διάστασης, αυξάνει την ευελιξία μετακίνησης στην πόλη, ενώ χάρη σε στοχευμένες επιλογές σε συγκεκριμένα σημεία έχει επιτύχει να δημιουργήσει μία νέα άκρως ανταγωνιστική πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Compact σε διαστάσεις, το Joymax Z διαθέτει επιφάνειες και αεραγωγούς carbon υφής, προσδίδοντας sport χαρακτήρα στο σύνολο. Το πίσω φωτιστικό σώμα αποτελείται από 28 «LEDάκια», ενώ κεντρικά τοποθετημένος βρίσκεται μονός προβολέας που φέρει λυχνία H4. Στον τομέα της άνεσης και της πολυτέλειας το νέο Joymax Z προσφέρει μία εργονομική και αναπαυτική θέση οδήγησης, με τη σέλα να απέχει μόλις 770mm από το έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δάπεδο δύο επιπέδων δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά στυλ οδήγησης, ενώ το ύψος του ανεμοθώρακα ρυθμίζεται σε δύο θέσεις, καλύπτοντας και τα υψηλότερα αναστήματα. Η οδήγηση γίνεται ακόμα πιο ξεκούραστη χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο τιμόνι. Ο μεγάλος φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος 48 λίτρων μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροπράγματα.

Επιπλέον, στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος με θύρα USB QC2.0. Η εγκατάσταση σχάρας βαλίτσας ή πλάτης συνεπιβάτη είναι εύκολη, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές στο πίσω μέρος του scooter. Διαθέτει κεντρικό και πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας, καθώς και μαγνητικό πολυδιακόπτη ασφαλείας κλειδαριάς, αυξάνοντας την ασφάλεια σε απόπειρα κλοπής.

Το Joymax Z παρέχει μέγιστη οδηγική ασφάλεια διαθέτοντας πίσω και εμπρός δισκόφρενα με σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα ABS Βosch 9.1. Ο εμπρός δίσκος φέρει τετραπίστονη δαγκάνα, το πιρούνι είναι 37mm, ενώ το πίσω σύστημα ανάρτησης αποτελείται από διπλά αμορτισέρ ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου τους. Το πλαίσιο είναι ενισχυμένο, διπλό και άκαμπτο, δημιουργώντας ένα στιβαρό σύνολο. Οι τροχοί, 14” μπροστά και 13” πίσω, φέρουν ελαστικά κορυφαίας σειράς της Maxxis, για αποδοτικό κράτημα και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εν κατακλείδι, έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο ποιότητας, πολυτέλειας, πρακτικότητας και οδηγικής συμπεριφοράς, το οποίο διατίθεται στη μοναδική τιμή των 3.595€. Μάθετε περισσότερα για το νέο scooter της SYM στο www.sym.gr και μέσω του δικτύου συνεργατών της SYM.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ JOYMAX Z 250i ABS EURO4

ΤΥΠΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ, 4Τ, 4V, ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ

71.0mm x 63.0mm

ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

10.5:1

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ

21.5 PS / 7250 rpm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

23.5 Nm/5500 rpm

ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

125 km/h

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

E.F.I.

ΚΙΒΩΤΙΟ

CVT

ΤΕΛΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΙΜΑΝΤΑΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΜΙΖΑ

ΧΩΡΗΤΙΚ. ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

12.0 lt

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

3.29 lit/100km (EURO4)

ΠΛΑΙΣΙΟ

ΔΙΠΛΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΣΩΛΗΝΩΤΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ

1550 mm

ΠΛΑΤΟΣ

760 mm

ΜΗΚΟΣ

2160 mm

ΥΨΟΣ

1422 mm

ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ

770 mm

ΒΑΡΟΣ (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ)

184 kg

ΓΩΝΙΑ ΚΑΣΤΕΡ

28?

ΙΧΝΟΣ

176 mm

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

120 / 70 – 14 55P

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

140 / 60 – 13 63P

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ)

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ (100 mm – 37mm)

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΔΙΑΔΡΟΜΗ)

ΔΙΠΛΟ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (100 mm)

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

ΔΙΣΚΟΣ 260 mm +ABS (4ΠΙΣΤΟΝΗ ΔΑΓΚΑΝΑ)

ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

ΔΙΣΚΟΣ 240 mm +ABS (2ΠΙΣΤΟΝΗ ΔΑΓΚΑΝΑ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης