Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μπορεί η Daytona by Zontes να έχει ρίξει το βάρος της στα νέα μοντέλα 350, ωστόσο δεν ξεχνάει και την Το ρεζερβουάρ είναι μεγάλο 17 λίτρων με την αυτονομία να ξεπερνάει τα 800 χιλιόμετρα με την χαμηλή κατανάλωση της μοτοσικλέτας.μικρή κατηγορία των 125 κ.ε. η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία δύο χρόνια. Για να τονίσει ακόμα περισσότερο την δυναμική της παρουσία παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, το Z2 125 με σπορ χαρακτήρα, μοντέρνο σχεδιασμό και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το naked μοντέλο Z2 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρος κινητήρα, υγρόψυκτο 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,7 ίππους και 13Nm ροπής. Συνοδεύεται από σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και έναν μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης ο οποίος βοηθάει στην ομαλή συμπεριφορά στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει από την Daytona by Zontes στην οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας καθώς τα περιφερειακά είναι προσεκτικά επιλεγμένα. Στις αναρτήσεις έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ισορροπημένες ρυθμίσεις, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 300mm εμπρός και έναν δίσκο 230mm πίσω τα οποία συνοδεύονται από δικάναλο ABS.

Οι τροχοί του Z2 είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου και το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 160 κιλά γεμάτο. Στον εξοπλισμό η μοτοσικλέτα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες με αποσπώμενη αλουμινένια σχάρα, διπλή θύρα USB για φόρτιση συσκευών, ηλεκτρικό κλείδωμα σέλας και μαγνητική αντικλεπτική προστασία, LCD οθόνη πληροφοριών, προστατευτικά «μανιτάρια» και LED φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Z2 125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 2.995€. Η μοτοσικλέτα μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης (27 ετών, 6 έτη δίπλωμα, 5 μαθήματα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεμάτο ενέργεια έφτασε το Daytona EV 50 Plus

Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό Daytona Dakar

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης