Ο Νότης Παπαπαύλου είναι ένας Έλληνας αναβάτης με ταλέντο, που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια σε αγώνες του εξωτερικού. Στα 14 του χρόνια προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό με στόχο να διακριθεί σε κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, έχοντας πάντα μαζί του την ελληνική σημαία. Η προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και η οικογένειά του είναι πολύ μεγάλη και, όπως φαίνεται, δικαιώνεται με τη νέα χορηγία που θα έχει από την εταιρεία CWM FX, την η ίδια που στηρίζει την ομάδα LCR Honda MotoGP Team.


Η μοτοσικλέτα του 14χρονου Έλληνα αναβάτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος ο 14χρονος οδηγός αγωνίζεται στο Moriwaki 250 Junior Cup με μοτοσικλέτα ΜD250 Honda και ήδη εντυπωσίασε κερδίζοντας τον 3o αγώνα της χρονιάς, που έγινε στη φημισμένη πίστα του Assen. Στην ίδια πίστα θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα βρεθεί στην Τσεχία και στη δύσκολη πίστα του Brno για το τέλος του σπουδαίου αυτού πρωταθλήματος, με οδηγούς από 12 χώρες.

Το μέλλον είναι μπροστά

Από την πλευρά της CWM Group of Companies, ο Διευθύνων Σύμβουλος Aντώνης Κωνσταντίνου δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Νότη Παπαπαύλου στην οικογένεια της CWM.O Αντώνης Κωνσταντίνου Με την ευκαιρία της μεγαλύτερης ενεργοποίησής μας και στην ελληνική αγορά, αλλά κυρίως λόγω της αγάπης μας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θεωρήσαμε ότι ως Έλληνες οφείλουμε να προσβλέπουμε σε έναν οδηγό από την πατρίδα μας και, γιατί όχι, στο μέλλον να τον δούμε να γίνεται οδηγός της ομάδας CWM-LCR Honda. Ο Νότης μάς κέντρισε το ενδιαφέρον με την πίστη και την επιμονή σε αυτό που κάνει από το 2010 μέχρι σήμερα και για τα άριστα αποτελέσματά του στην πίστα και στο σχολείο. Ελπίζω να μπορούμε να μιλάμε σε λίγα χρόνια για τον πρώτο Έλληνα οδηγό της σύγχρονης ιστορίας του MotoGP».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρούμενος ο Notis

Ο νεαρός οδηγός Nότης Παπαπαύλου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας μεγάλος χορηγός του MotoGP είναι χορηγός και στη δική μας προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνου για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει και για τη στήριξη σε μια στιγμή που εγώ και η οικογένειά μου την έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Το Assen είναι μια πίστα όπου έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη νίκη μου εκεί στο βρεγμένο και τώρα θέλω να τα δώσω όλα για ένα καλό αποτέλεσμα και στο στεγνό. Τα μπλε χρώματα της ομάδας θα μου δώσουν παραπάνω ώθηση και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος όλων αυτών που περιμένουν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου στην Ελλάδα».

Υποστηρικτής της προσπάθειας του Έλληνα αναβάτη είναι και η εταιρεία Sea Jets.


Πατέρας και γιος Παπαπαύλου…


Την προσπάθεια του Νότη Παπαπαύλου στηρίζουν σημαντικές εταιρείες...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης