Ο πιλότος της Ducati στο MotoGP, Andrea Dovizioso, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Γερμανικό Πρωτάθλημα DTM τον επόμενο μήνα στο Misano.

Ο 33χρονος αναβάτης θα πάρει τη θέση του Pietro Fittipaldi στην ομάδα της Ducati (WRT). Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί με αυτοκίνητο, καθώς ο Dovi είχε πάρει νίκη στην Pro-Am το 2016, στον παγκόσμιο τελικό Lamborghini Super Trofeo 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μ’ αρέσουν τ’ αυτοκίνητα και είμαι τυχερός που θα αγωνιστώ με το Audi RS 5 DTM. Βέβαια, με το MotoGP δεν έχω πολύ χρόνο για να προετοιμαστώ, αλλά ανυπομονώ γι’ αυτό. Το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικό αλλά και μια πρόκληση τελείως διαφορετική από αυτή της Desmosedici GP και πρέπει να προετοιμαστώ. Το Misano είναι μια πολύ ιδιαίτερη πίστα για εμένα, αλλά και για κάθε Ιταλό. Εκεί κέρδισα τον Αγώνα πέρυσι και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία».

Ο Dovi έκανε μερικές ώρες στον προσομοιωτή, προτού μπει για πρώτη φορά στο Audi RS5 DTM, ενώ ο επικεφαλής του τμήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού της Audi, ο Dieter Gass, είπε για τον Dovizioso:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι πιλότοι του MotoGP είναι αληθινοί ήρωες στην Ιταλία. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πως θα τα πάει στο ντεμπούτο του. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τους Claudio Domenicali και Gigi Dall’Igna που συμφώνησαν σ’ αυτή την συμμετοχή».

Πηγή: Motograndprix.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης