Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η συμμετοχή της Triumph στο φετινό Baja Aragon στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο Ivan Cervantes κατάφερε να Στον αγώνα πήρε μέρος και ο Joan Pedrero με Harley Davidson PanAmerica 1250.πάρει μια σπουδαία νίκη. Ο Ισπανός, πρεσβευτής της Triumph και συνεργάτης στην εξέλιξη των χωμάτινων μοντέλων, κατάφερε να κερδίσει την κατηγορία Trail με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tiger 900 Rally Pro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό στον αγώνα ήταν ότι ο Cervantes κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει την κατηγορία του, αλλά να τερματίσει στην 11η θέση της Γενικής Κατάταξης σε σύνολο 75 συμμετοχών. Μάλιστα στα 450 χιλιόμετρα του αγώνα κατάφερε να μείνει μόλις 33 λεπτά πίσω από τον νικητή εντυπωσιάζοντας τους διοργανωτές.

Ο Cervantes είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήρθαμε στο Baja Aragon με έναν ξεκάθαρο στόχο ο οποίος ήταν να κερδίσουμε την κατηγορία Trail με το Tiger 900 Rally Pro. Παρόλα αυτά, θέλαμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Γενική Κατάταξη και ο κόσμος εντυπωσιάστηκε με τον ρυθμό που είχαμε στον αγώνα. Αυτό αποδεικνύει ότι η Triumph ήρθε για να μείνει στους αγώνες εκτός δρόμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο με το Triumph στον αγώνα Baja Aragon.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης