Η ευκαιρία για τον Χολλυγουντιανό σταρ δόθηκε με τη διαφημιστική καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου V85 TT, του «παντός εδάφους» μοντέλου που εισάγει την ιταλική μάρκα στην κατηγορία των μεγάλων τουριστικών enduro.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής Ewan συνδέει την εικόνα και τη φήμη του ως γνήσιος μοτοσυκλετιστής με τη Moto Guzzi. Tο πρώτο κεφάλαιο αυτής της δυνατής σχέσης χρονολογείται από το 2013, στη Δυτική Αυστραλία, όταν και πρωταγωνίστησε στο λανσάρισμα του μοντέλου California 1400. Ο δεσμός μεταξύ της Moto Guzzi και του Σκωτσέζου ηθοποιού ξεκίνησε από την αγάπη του McGregor για τις μοτοσυκλέτες και συγκεκριμένα για αυτές που προέρχονται από το Mandello del Lario. Ο πρωταγωνιστής περισσότερων από 50 ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των Trainspotting, Star Wars, Moulin Rouge, Angels and Demons, The Impossible, T2 Trainspotting, είχε ήδη φανερώσει το πάθος του για τη φίρμα του αετού στην ταινία «Long Way Down», όταν σταμάτησε στο Mandello για να επισκεφθεί για πρώτη φορά την έδρα της Guzzi. Μερικούς μήνες αργότερα συμμετείχε στις «Moto Guzzi World Days 2007», επιστρέφοντας στο Λονδίνο στη σέλα ενός λευκού California Vintage. Σήμερα η ιδιαίτερη σχέση συνεχίζεται, με τον Ewan πρωταγωνιστή της νέας καμπάνιας για το V85 TT (δείτε εδώ τις εντυπώσεις μας από την πρώτη επαφή μαζί του).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ewan, ως γνήσιος μοτοσυκλετιστής, θέλησε βέβαια να το δοκιμάσει προσωπικά πριν συμφωνήσει να αναλάβει τον ρόλο του ως πρεσβευτής του. Ακόμα μεγαλύτερη γοητεία στην καμπάνια προσέδωσε η τοποθεσία από την οποία ο ηθοποιός ξεκίνησε το ταξίδι του με το TT, το αποκλειστικό Is Molas Resort, σε μια θαυμάσια περιοχή της Νότιας Σαρδηνίας. Ένας πραγματικός παράδεισος φυσικού κάλλους, αυτή η γωνιά της γειτονικής χώρας προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, στα βουνά και στις καταπράσινες εκτάσεις golf. Η φωτογράφιση του McGregor με τo V85 έγινε από τον Paolo Zambaldi για το πρακτορείο The Ad Store Italia της Natalia Borri, που ανέλαβε την παραγωγή της καμπάνιας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του LucaEremo. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο μήνες μετά την άφιξή του στην αγορά, το V85 επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού: περισσότερες από 10.000 προ-κρατήσεις για test-ride έγιναν πριν ακόμα την έναρξη παραγωγής! Από πλευράς πωλήσεων, η ζήτηση υπερβαίνει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, κυρίως σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Το V85 TT είναι μία κλασική τουριστική enduro, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και αξίες σύμφωνες με την παράδοση της ιταλικής εταιρείας. Βασίζεται σε μία νέα τεχνική πλατφόρμα και κινείται από έναν κινητήρα 80HP/80Nm, εγκάρσιο V-twin 90°, μοναδικό στον κόσμο για τον σχεδιασμό κατασκευής του. 

Άνετο, εύκολο στην οδήγηση, με κορυφαίο πλαίσιο, είναι ο ιδανικός συνταξιδιώτης, είτε στις καθημερινές διαδρομές είτε σε μεγάλες περιπέτειες. Διαθέτει υψηλού επιπέδου βασικό εξοπλισμό και μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που καλύπτει τις ανάγκες κάθε αναβάτη. Στα βασικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το ηλεκτρονικό γκάζι ride-by-wire και ο έλεγχος πρόσφυσης, ενώ χάρη στην εφαρμογή Moto Guzzi MIA το smartphone συνδέεται με το όχημα ενισχύοντας περαιτέρω τη λειτουργικότητά του. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης