Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσικλετών αποτελείται φέτος από έξι αγωνιστικές συναντήσεις. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί δύο (σε Τρίπολη και Μέγαρα) και απομένουν άλλες τέσσερις για Εχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα και… συνεχίζει! να μάθουμε τους πρωταθλητές των κατηγοριών οι οποίες συμπληρώνουν το πάζλ του θεσμού.

Μία πολύ ξεχωριστή συμμετοχή είναι αυτή του Γιώργου Κίτσου ο οποίος τρέχει με Honda RSW στην κατηγορία Racing 250. O εν λόγω αναβάτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς τρέχει σε αγώνες από το 1998 και μετρά στο παλμαρέ του 6 πανελλήνια πρωταθλήματα στην κατηγορία που συμμετέχει και φέτος. Έχοντας τόσες διακρίσεις και εμπειρία, είναι λογικό να είναι ψηλές και οι βλέψεις του.

Ο Γιώργος Κίτσος μετρά 6 πανελλήνια πρωταθλήματα στην κατηγορία Racing 250...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομβικός ο αγώνας στις Σέρρες
Παρ’ όλα αυτά το ξεκίνημα δεν ήταν το αναμενόμενο. Ωστόσο, ένας πρωταθλητής δεν το βάζει εύκολα κάτω και η συνέχεια θα είναι μάλλον διαφορετική: «Η χρονιά είναι δύσκολη αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος που είναι το πρωτάθλημα. Στις Σέρρες που είναι ένας κομβικός αγώνας ευελπιστώ να έχω ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο zougla.gr ο Γιώργος Κίτσος.

Ο επίσημος αναβάτης της Dunlop, φημίζεται για το πάθος και την μανία να.. κερδίζει, οπότε αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ο μηχανικός της ομάδας Στέλιος Καλόγηρος «στήσει» ιδανικά την μοτοσικλέτα, τότε θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε πως την προσπάθεια του 6 φορές πρωταθλητή Ελλάδος στηρίζουν οι εταιρείες, Dunlop – Peristeras, μπαξεβανης x-lite clover, think different- LR, Shinybike, Honda Καρακώστας, Golden cym, afam και CL.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις 13-14 Ιουνίου στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών και από το αποτέλεσμα να φανεί πόσο εύκολη θα είναι η υπόλοιπη χρονιά…

Το φετινό ξεκίνημα μπορεί να μην ήταν ιδανικό αλλά ο πρωταθλητής όχι μόνο δεν το βάζει κάτω αλλά ετοιμάζεται για να σηκώσει και το 7ο!!!
Αυτή την εικόνα συνηθίζουν να βλέπουν όσοι τρέχουν στην ίδια κατηγορία με τον Γιώργο Κίτσο!!!

Φωτογραφία από την εκκίνηση στον τελευταίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα...
Μπορεί να είχε προβλήματα αλλά τερμάτισε δεύτερος... Που να μην είχε κιόλας...
Άμα ξεκινάς έτσι τότε σίγουρα στοχεύεις ψηλά!
Λείπει ο Κίτσος από τα πιτς και... χορεύει η υπόλοιπη ομάδα...

O Γιώργος Κίτσος με το έπαθλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2014... 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης