Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha επίσημα πλέον μπαίνει στην εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων καθώς παρουσίασε ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης. Πρόκειται για μια μικρή σε διαστάσεις μονάδα η οποία έχει ως βασικό της χαρακτηριστικό τον συνδυασμό των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών σε μία συσκευή, ανοίγοντας έτσι την πλατφόρμα χρησιμοποίησής της σε πολλές οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα ενσωματώνει ηλεκτρικά και μηχανικά εξαρτήματα για μείωση των διαστάσεων

Υψηλής απόδοσης κινητήρας για πολλές χρήσεις

Ο νέος ηλεκτροκινητήρας είναι πολύ ισχυρός παράγοντας 350kW (470 ίππους) και προορίζεται για υψηλών Επόμενο βήμα είναι η ανάπτυξη τεχνολογίας (ή συνεργασίας) στις μπαταρίεςεπιδόσεων οχήματα, αλλά και μοτοσικλέτες. Οι διαστάσεις μάλιστα του συστήματος δίνουν τη δυνατότητα στο όχημα να φιλοξενήσει περισσότερες από μία μονάδες αυξάνοντας κατά πολύ την απόδοση, αλλά και την κατανομή της ισχύος και του βάρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha επισημαίνει πως το επόμενο στάδιο εξέλιξης είναι η ανάπτυξη τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό, τη συναρμολόγηση και τη μηχανική επεξεργασία προκειμένου να μπορέσει να ενσωματώσει το νέο της σύνολο σε μια σειρά από οχήματα και φυσικά μοτοσικλέτες. Το νέο ηλεκτρικό σύνολο θα παρουσιαστεί στην Automotive Engineering Exposition 2021 της Yokohama στο τέλος Μαΐου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μοτοσικλέτες, μέχρι αυτοκίνητα και ATV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παράδεισος της Yamaha στη Σαρδηνία

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Σάββας Παρλιάρος «Ο χαρισματικός»

Έρχεται και YZF-R9 από τη Yamaha;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης