Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Jorge Lorenzo είναι ο τρίτος κατά σειρά πρώην αναβάτης MotoGP που ανακοινώνει την εμπλοκή του σεΟ Jorge Lorenzo είναι πρεσβευτής της μάρκας VMoto Soco. αγώνες αυτοκινήτου. Μετά τον Valentino Rossi, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα GT World Challenge με Audi R8, και τον Dani Pedrosa, ο οποίος θα λάβει μέρος στο Lamborghini Trofeo, ο Ισπανός, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, αποφάσισε να αγωνιστεί στο Porsche Carrera Cup Italia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θεσμός του Porsche Carrera Cup είναι ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία το οποίο πραγματοποιείται τα τελευταία 16 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Ο Lorenzo θα πάρει μέρος στις δοκιμές της Monza στις 13 Απριλίου πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 7-8 Μαΐου στην πίστα της Imola. Το πρωτάθλημα μετακομίζει μετά στο Misano, στο Mugello και στη Vallelunga, ενώ οι δύο τελευταίοι αγώνες της χρονιάς πραγματοποιούνται στη Franciacorta και στη Monza τον Οκτώβριο.

Ο εκκεντρικός αναβάτης θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της αγωνιστικής Porsche 911.

Θα ήταν ωραίο να τους δούμε και τους τρεις στο ίδιο πρωτάθλημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην αναβάτης της Yamaha, της Ducati και της Honda ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Porsche Carrera Cup μέσα από τα social media. «Μια νέα, συναρπαστική φάση της ζωής μου αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την Q8 Hi Perform που με καλωσόρισε και με επέλεξε ως επίσημο αναβάτη στο Porsche Carrera Cup Ιταλίας. Είμαστε δυνατή, ενωμένη και φιλόδοξη ομάδα και ανυπομονώ να εμπλακώ και να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω ανταγωνιστικός και στους τέσσερις τροχούς».

Η μόδα των πρώην αναβατών MotoGP που αγωνίζονται στους τέσσερις τροχούς συνεχίζεται και ανυπομονούμε να δούμε τον Lorenzo πίσω από το τιμόνι της Porsche. Άραγε, ποιος θα είναι ο επόμενος αναβάτης που θα διαλέξει τον δρόμο των αγώνων αυτοκινήτου;

Ο Lorenzo έκανε το πρώτο shakedown με το αυτοκίνητο της Q8 Hi Perform.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ετοίμασε όλα για το 2022 ο Valentino Rossi

Ένα scooter Super Soco αφιερωμένο στον Jorge Lorenzo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης