Μια ακόμα συμμετοχή του 9χρονου Βασίλη Παντελεάκη στο ιταλικό πρωτάθλημα minimoto στέφτηκε με επιτυχία. Το περασμένο Σαββατοκύριακο αγωνίστηκε στον 5ο αγώνα του ιταλικού θεσμού, στην πίστα Lido Di Jesolo κοντά στη Βενετία. Εκεί, ο Βασίλης κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 24 αναβάτες, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το μεγάλο του ταλέντο.
Mια αγωνιστική παρουσία που τιμά τη χώρα μας​

Το πρωϊνό της Κυριακής ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημένα session, με τον Βασίλη να κερδίζει την 4η θέση στη σχάρα εκκίνησης, μόλις 0,430” πίσω από τον πρώτο. Ακολούθησε ο πρώτος αγώνας, ο Βασίλης έστριψε 4ος στην πρώτη στροφή και δίνοντας ένα φοβερό αγώνα με εκπληκτικές μάχες τερμάτισε τελικά 6ος. Ακολούθησε διακοπή για ξεκούραση και με γεμάτες τις μπαταρίες ο μικρός αναβάτης ξεκίνησε στον 2ο αγώνα. Με πολύ σταθερή οδήγηση και καλό tempo κατέκτησε την 3η θέση, που του χάρισε και την 3η θέση στο βάθρο με 26 βαθμούς συνολικά. Μετά από 5 αγώνες με διπλά σκέλη, ο Έλληνας αναβάτης βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής βαθμολογίας. Τεράστια επιτυχία αν αναλογιστούμε πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θεωρείται κορυφαίο στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώνεται για τις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στην πίστα του San Mauro, για τον έκτο και τελευταίο γύρο του Ιταλικού πρωταθλήματος. Με τη φόρα που έχει πάρει ο λιλιπούτειος Έλληνας αναβάτης, είμαστε σίγουροι ότι θα ανέβει ακόμα ψηλότερα σε βάθρο και συνολική βαθμολογία.

Όσοι θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στη σελίδα του στο facebook εδώ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης