Για ακόμη μία φορά ο πολυ-πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής και η Honda του φεύγουν από αγώνα με δύο σημαίες!

Συμμετοχή της αντιπροσωπείας της Honda, ο Κουζής πάνω στην αγαπημένη του CRF450R επανέλαβε τον περσινό του θρίαμβο στην πίστα της Χαλκίδας, κέρδισε και στα δύο σκέλη της μεγάλης κατηγορίας και διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τον 2ο αναβάτη. Έχοντας συγκεντρώσει 197 βαθμούς, έχει δημιουργήσει μία διαφορά 33 βαθμών από τον επόμενο! Ο 15 φορές πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στον τερματισμό δήλωσε: «Με τη σημερινή μου νίκη βρίσκομαι μία ανάσα πριν από την κατάκτηση και του εφετινού πρωταθλήματος. Η Honda CRF450R είναι εκπληκτική μοτοσυκλέτα και σου δίνει τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσεις στο πρωτάθλημα. Η πίστα της Χαλκίδας ήταν αρκετά δύσκολη και το επίπεδο του ανταγωνισμού πολύ υψηλό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ΜΧ2 κατηγορία ο Παναγιώτης Παπίλας πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοσή του την εφετινή χρονιά, ανεβαίνοντας δύο φορές στο βάθρο με μια 2η και μια 3η θέση. Ο αναβάτης του CRF250R στάθηκε άτυχος στο πρώτο σκέλος του αγώνα, όπου και προηγούνταν έξι γύρους πριν από την πτώση της καρό σημαίας, από κλαταρισμένο ελαστικό. Στον τερματισμό δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στη Χαλκίδα, αφού βρισκόμουν στην πρώτη θέση λίγο πριν το τέλος του 1ου σκέλους. Νιώθω χαρούμενος από το σημερινό μου αποτέλεσμα, καθώς έχω μάθει τη νέα μου μοτοσυκλέτα».

Ο 4ος αγώνας του Π.Π. ΜΧ διοργανώθηκε με επιτυχία από την ΑΜΛΕΧ και είχε ως βασικά του χαρακτηριστικά τις πολλές συμμετοχές και τους πολύ γρήγορους χρόνους, όπως επίσης και τον μεγάλο αριθμό των θεατών, που απόλαυσαν πλούσιο θέαμα με πολλές προσπεράσεις και «εναέριες μάχες». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης