Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro δόθηκε στις Σέρρες, με τους αναβάτες της ΚΤΜ SEE Michelin Moto Market Motorex να κατακτούν τρεις νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση.

O έμπειρος και μεθοδικός Αλέξης Ζώρας με το KTM 350 EXC-F Six Days έδειξε και πάλι πως είναι το φαβορί της κατηγορίας Ε2 ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ως πρωταθλητής της ΕndurοGP θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, αφού στις Σέρρες σημείωσε την πρώτη νίκη της σεζόν. Ο Ζώρας ήταν μόνο ένας από τους αναβάτες της KTM που πρωταγωνίστησε στον αγώνα των Σερρών. Ο Δημήτρης Βαρσάμης με το ΚΤΜ 250 EXC-F Six Days ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην Ε1 και βρέθηκε στην πέμπτη θέση της EnduroGP. Στην πρώτη του χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ως επίσημος αναβάτης της ομάδας, ξεδιπλώνει το ταλέντο του αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τους επερχόμενους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Γιώργος Θεοδωρίδης με το KTM 500 EXC-F ήταν επίσης πρωταγωνιστής στην κατηγορία του. Έπειτα από φοβερές αναμετρήσεις τερμάτισε τρίτος στην Ε3 και έκτος στην EnduroGP. Γρήγορος και δυνατός, συλλέγει εμπειρίες που σίγουρα θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Ο Γιάννης Χασάπης, που αγωνίζεται στην Ε2, «ανέβασε» το KTM EXC-F 350 μέχρι την έκτη θέση φανερώνοντας τις οδηγικές του ικανότητες. O Μιχάλης Μιμίκος αγωνίζεται έως το τέλος κάθε αγώνα και οι προσπάθειές του αποδίδουν καρπούς. Ο αειθαλής αναβάτης με το δίχρονο KTM 300 EXC TPI ήταν δεύτερος στην κατηγορία ES και 22ος στην EnduroGP. Το «μέλλον» της ομάδας, Γρηγόρης Καρίμαλης, με Husqvarna FE250 απέσπασε τη δεύτερη νίκη στη σεζόν στην κατηγορία EN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο team manager Στάθης Κοσμίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας τον οποίο ευχαριστήθηκαν όλοι οι αθλητές. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική. Η σχεδίαση των διαδρομών και των ειδικών, το χρονοδιάγραμμα που τηρήθηκε με ακρίβεια, ο πολύ καλά οργανωμένος και καθαρός χώρος των paddock που εξασφάλιζε ευχέρεια κινήσεων σε όλους τους εμπλεκoμένους, ήταν από τους καλύτερους των τελευταίων ετών. Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και πιο κοντά στην Αθήνα».

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου στα Μέγαρα.

Σ.Σ.: Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες του πρωταθλήματος ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία Τύπου των εταιρειών, καθόσον η Αγωνιστική Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού Τύπου και ευρύτερα του κοινού.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης