Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: Πολλές οι επιτυχίες για τη Yamaha

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: Πολλές οι επιτυχίες για τη Yamaha

Με πολλές νίκες και βάθρα για τη «μπλε» ομάδα ολοκληρώθηκε στα Μέγαρα ο 4ος Αγώνας του Π.Π. και ο 2ος του Περιφερειακού Enduro Ν. Ελλάδος.

Σε ένα πολύ καλό αγώνα, που διοργανώθηκε άρτια από τη Λέσχη των Μεγάρων, ο Παναγιώτης Κακολύρης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Ε1 και στη 2η της κατηγορίας Enduro Gp, παραμένοντας έτσι βαθμολογικά 1ος. Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Μανωλίδης, που δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα, ενώ οι Λευτέρης Πανέτης και Πέτρος Μπίλλης συμπλήρωσαν την 4η και 5η θέση της κατηγορίας αντίστοιχα.

Λίγα δευτερόλεπτα στην τελευταία «ειδική» στέρησαν από το Γιάννη Σεβαστόπουλο την 6η θέση της κατηγορίας, τερματίζοντας τελικά 7ος. Η τελευταία «ειδική» έφερε το Γιώργο Κοινωνά στην 4η θέση της κατηγορίας Ε2 και στην 5η της Enduro GP. Ο Γιώργος Πισιμάνης, που από τα μισά του αγώνα οδηγούσε τραυματισμένος, τερμάτισε στην 6η θέση της κατηγορίας. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο νεαρός Δημήτρης Μαραγκός στην κατηγορία ΕΝ, σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλούς χρόνους στη γενική Κατάταξη.

Οι πρωτιές και τα βάθρα συνεχίστηκαν και στις κατηγορίες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Αφήνοντας για λίγο πίσω τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο Θοδωρής Ζαγλάρας βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας ΝΕ1 για λίγα μόλις δευτερόλεπτα πίσω από την 1η, ενώ ο Γιώργος Παναγόπουλος, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, τερμάτισε 3ος. Ο έμπειρος Χρήστος Θεοδοσόπουλος ήταν ο νικητής της κατηγορίας ΝΕ2, της πιο πολυπληθούς κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Άλλη μια 1η θέση στον αγώνα, αυτή τη φορά με το Φοίβο Κολιοπάνο στην κατηγορία Open. Τέλος, στην πιο «μικρή» αλλά και πιο ελπιδοφόρα κατηγορία Junior Sprint (αναβάτες από 15-18 ετών), ο Νικόλας Μιχαηλίδης κατέκτησε τη 2η θέση της κατηγορίας συμμετέχοντας μάλιστα για 1η φορά σε αγώνα Enduro.

Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώνεται για αμέσως μετά το Πάσχα, στις 5 Μαΐου στο Άργος.

ΣΣ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες του πρωταθλήματος ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία τύπου των εταιριών, καθόσον η Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού τύπου και ευρύτερα του κοινού

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 14:00