Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μotocross: Δυναμικό ξεκίνημα για την ΚΤΜ 

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 10:32
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μotocross: Δυναμικό ξεκίνημα για την ΚΤΜ 

Φωτογραφίες CP Productions 

Ο πρώτος αγώνας στις Σέρρες άφησε τις καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και η KTM SEE, με μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οργανωμένες ομάδες, έδειξε για πολλοστή φορά πως θα είναι πρωταγωνίστρια σε όλες τις κατηγορίες. 

Και αυτό χάρη στους κορυφαίους αναβάτες της, στις εξαιρετικές μοτοσικλέτες και τους έμπειρους ανθρώπους του race support, που είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις. 

#160 Μανώλης Κρητικός Jr. – KTM 450 SX-F 

2ος ΜΧ 1 (2ος Α΄ Σκέλος / 2ος Β΄ Σκέλος) 

Ένας από τους κορυφαίους αναβάτες MX στην Ελλάδα επέστρεψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά με τα χρώματα της KTM. Με ένα 450 SX-F έβαλε από το πρώτο σκέλος το όνομά του ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην κορυφαία και πιο ανταγωνιστική κατηγορία του θεσμού: «Στην επιστροφή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX τερμάτισα και στα δύο σκέλη δεύτερος και στην ίδια θέση της γενικής. Είμαι σίγουρος πως στους επόμενους αγώνες θα πάω πολύ καλύτερα, αφού η μοτοσικλέτα μου έχει απεριόριστες δυνατότητες. Τα λέμε Τρίκαλα σε 3 εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν». 

#37 Φραγκίσκος Ζούνης – KTM 250 SX-F 

1ος ΜΧ2 (1ος Α’ Σκέλος / 1ος Β΄Σκέλος) 

Πέρυσι κατέκτησε νίκες σε σκέλη, αλλά ποτέ αγώνα. Φέτος ο Φραγκίσκος Ζούνης με το «καλημέρα» έδειξε πως είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της MX2. Σάρωσε τα πάντα στις Σέρρες κερδίζοντας προκριματικό και τα δύο σκέλη χωρίς να δυσκολευτεί: «Πραγματοποίησα το ιδανικό ξεκίνημα. Ήμουν πρώτος στον προκριματικό και έκανα εξαιρετικές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη. Με σύμμαχο την ομάδα μου και τo 250 SX-F κατέκτησα δύο πρώτες θέσεις. Είμαστε στραμμένοι πλέον στον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα, όπου θα προσπαθήσω να μείνω στην κορυφή». 

Δύο αναβάτες, δύο πρωταγωνιστές της κατηγορίας MX125 για την ομάδα φέτος. Με «όπλα» τα KTM 125 SX, Νίκος Κοσιάβελος και Μάριος Κανάκης ανέβηκαν στο βάθρο και στα δύο σκέλη, ενώ ο Νίκος κατέκτησε την τρίτη θέση συνολικά. Στους επόμενους αγώνες αναμένεται να φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. 

#96 Νίκος Κοσιάβελος – ΚΤΜ 125 SX 

3ος ΜΧ125 ( 5ος Α΄Σκέλος / 3ος Β΄Σκέλος) 

«Tο φετινό πρωτάθλημα με βρίσκει στη νέα απαιτητική κατηγορία ΜΧ125 με την καινούρια μου μοτοσικλέτα άψογα προετοιμασμένη από την ομάδα μου ΚΤΜ SEE. Αποκτήσαμε την πρώτη μας εμπειρία και μπορέσαμε στο πρώτο σκέλος να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση και στο δεύτερο στην τρίτη, ανεβαίνοντας συνολικά στην τρίτη θέση του βάθρου». 

#49 Μάριος Κανάκης – KTM 125 SX 

4ος ΜΧ125 (2ος Α’ Σκέλος / 7ος Β΄Σκέλος) 

«Με μεικτά συναισθήματα τελείωσε ο πρώτος αγώνας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μοτοσικλέτα μου, που με βοήθησε να ξεπεράσω τα λάθη και τις ατυχίες. Ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα». 

Το Junior MX πρόγραμμα της KTM SEE απέδειξε για ακόμα μια σεζόν ότι οι πιτσιρικάδες με τις πορτοκαλί μοτοσικλέτες μπορούν να είναι πρωταγωνιστές ακόμα και στη πρώτη τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross! Εντυπωσιακός ο νεαρός Σταύρος Βαγγελακάκης (#199), ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήρε την πρώτη του νίκη στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία MX85! Ο προπονητής του και επίσημος συνεργάτης της KTM SEE στην Καβάλα, Άγγελος Συμεωνίδης, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την απόδοση του μικρού Σταύρου και τo KTM 85 SX του. 
 
Επόμενο ραντεβού στην όμορφη πίστα των Τρικάλων 7-8 Μαρτίου.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 11:23