Εναρκτήριος αγώνας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Trial στο γνωστό και ιστορικό «λημέρι» του, στη νότια πλευρά του Πεντελικού, την Κυριακή 20 Μαΐου.

Ολη η ζεστή παρέα που κρατά το ιστορικό μοτο-αγώνισμα (μπαίνει στην 5η δεκαετία του) ζωντανό, θα δώσει ραντεβού στην Πεντέλη, που σιγά σιγά ξαναπρασινίζει, σε ένα δυνατό αγώνα που θα οριοθετήσει τις αγωνιστικές ισορροπίες για το 2018. Οι δύο μονομάχοι της κορυφαίας κατηγορίας A, ο πρωταθλητής του 2017 Λευτέρης Καρέτσος και ο πολυπρωταθλητής Λευτέρης Πίππος θα μονομαχήσουν για άλλη μια φορά, αλλά θα πρέπει να έχουν στο νού τους τον επανακάμψαντα Μάριο Πολυχρονιάδη, που έρχεται φορτωμένος με διεθνείς εμπειρίες, ενώ οι Παναγιώτης Καμπάρδης και ο πρωταθλητής 2016 της κατηγορίας B Γιάννης Παγώνης καιροφυλακτούν. Η δυνατή μονομαχία για τον τίτλο ανάμεσα στον τροπαιούχο 2017 Γιώργο Τρικαλίτη και τον Γιώργο Διαμαντίδη αναμένεται να συνεχιστεί αμείλικτη, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε τις εξελίξεις στην κατηγορία Junior, στην κατηγορία των εφήβων (12 έως 17 ετών), αφού ο κάτοχος του τίτλου 2017 Αναστάσης Αναστασιάδης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη Β.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εναρξη του αγώνα στις 10:00 στο ανενεργό λατομείο «Μαλτέζος» στη νότια πλευρά της Πεντέλης, στο δρόμο για τον Αγ. Πεντελεήμονα. Πληροφορίες στο www.aris.amotoe.gr  

Στο μεταξύ, ας θυμηθούμε τι έγινε στον τελευταίο αγώνα της περασμένης χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης