Σπαζοκεφαλιά αποτελεί για μεγάλη μερίδα ιδιοκτητών μοτοσυκλέτας η αγορά αξεσουάρ, αναλώσιμων Αγοράζεις σε καλές τιμές προϊόντα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και διεκδικείς ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Νάξο!και επώνυμων προϊόντων που σχετίζονται με τους δύο τροχούς αλλά και τον ίδιο τον αναβάτη.

Στην εποχή του διαδικτύου και των smartphones, όλοι… ψάχνονται για καλές τιμές, ποιότητα αλλά και εξυπηρέτηση ακόμα και μετά την πώληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε προϊόντα και αξεσουάρ στο ηλεκτρονικό κατάστημα Uride, τα οποία, όπως θα δείτε, θα ήθελε κάθε αναβάτης.



Γενέθλια με ταξίδι στη Νάξο

Επιπλέον διαπιστώσαμε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα Uride και λόγω… των πρώτων του γενεθλίων, χαρίζει, έπειτα από κλήρωση, ένα ταξίδι στη Νάξο στις 25-26 Αυγούστου, το οποίο περιλαμβάνει εισιτήρια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα με τη μοτοσυκλέτα τους και διαμονή! Στην κλήρωση για το… καλοκαιρινό δώρο αυτόματα συμμετέχουν όσοι πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 99 ευρώ, από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα χρηστικά προϊόντα αλλά και gadget που οι περισσότεροι θα θέλαμε. Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε προϊόν.

Για να κάνετε αναζήτηση στο αξεσουάρ που επιθυμείτε πατήστε ΕΔΩ

Αδιάβροχες χούφτες με τιμή 39.99 ευρώ

Σετ γρανάζια - αλυσίδα κίνησης DID JT Suzuki VStrom DL 650 ABS, μαύρη αλυσίδα με 113.68 ευρώ
Μπαταρία Okyami YB5LB με δεξιά πολικότητα στην τιμή των 16.04 ευρώ

Πινακίδα MotoGP για το... γκαράζ σε τιμή 15.99 ευρώ
Ζευγάρι αμορτισέρ 32.εκατ. στα 146.37 ευρώ

Malossi RX εξάτμιση για Piaggio Beverly 350 στα 403.25 ευρώ

Ποδιά αναβάτη από 36.05 ευρώ

Σετ τακάκια Ferodo από 13.84 ευρώ

Ψηφιακός μετρητής πίεσης ελαστικών στα 12.99 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης