Με τιμή που κάνει αίσθηση, μόνο στα 4.090 ευρώ, και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, το γνήσιο ιταλικό στυλ γίνεται ακόμα πιο προσιτό! 

Το Beverly είναι το scooter που έφερε την επανάσταση στην αγορά και γρήγορα έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος στις καρδιές όλων όσοι αναζητούν σχεδίαση που ξεχωρίζει, άνεση και επιδόσεις. Eίναι εφοδιασμένο με τον μονοκύλινδρο 4χρονο, 4βάλβιδο κινητήρα 278 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σε Euro4 (31,2 χλμ./ λίτρο στον κύκλο δοκιμών WMTC).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας δυνατός κινητήρας και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο αποτελούν τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ιδανικό τόσο για τις αστικές όσο και για τις υπεραστικές μετακινήσεις. Διαθέτει κορυφαία ασφάλεια, χάρη στο προηγμένο σύστημα ABS/ASR που περιλαμβάνεται στον στάνταρντ εξοπλισμό, έτοιμο να επέμβει σε κάθε τύπο οδοστρώματος.

Παρέχει εξαιρετικά επίπεδα λειτουργικότητας με τη θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς, το Bike Finder – σύστημα ταχείας αναγνώρισης και εντοπισμού του οχήματος μέσω της ενεργοποίησης των φλας- καθώς και τη μεγάλη χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης, ικανή να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη. Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης