Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Liberty δεν είναι ένα απλό μοντέλο για την Piaggio, αλλά ένα άκρως επιτυχημένο δίτροχο που Το Liberty είναι μία πρόταση που θα βάλει σε σκέψη αυτούς που θέλουν να συνδυάζουν ομορφιά, αξιοπιστία και οικονομία…προσφέρει άνεση στις μετακινήσεις, ασφάλεια και στυλ. Αυτό μαρτυρούν οι 900.000 πωλήσεις τα 18 χρόνια, αφότου και κυκλοφόρησε στους δρόμους, και πλέον ετοιμάζεται να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία με την ανανεωμένη σιλουέτα.

Νέοι κινητήρες, εργονομία, συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, καθώς και νέες κομψές γραμμές σε συνδυασμό με τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά. Οι διαστάσεις αυξήθηκαν, ταυτόχρονα και η αίσθηση της άνεσης στη σέλα για ξεκούραστες μετακινήσεις.

Το Piaggio Liberty απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα εργαλείο καθημερινότητας...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαμηλό κόστος και αντοχή…
Η νέα γενιά κινητήρων στην αερόψυκτη έκδοσή τους παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο νέο Liberty. Υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, χαμηλοί ρύποι και κατανάλωση, καλύτερες επιδόσεις, συνθέτουν το παζλ
Οι εκδόσεις 125 και 150 cc του Liberty εξοπλίζονται με σύστημα ABSτων μηχανικών συνόλων που αναζητούν οι σύγχρονοι αγοραστές. Είναι χαρακτηριστικό το νούμερο του ενός και πλέον εκατομμυρίου χιλιομέτρων δοκιμών που έχουν ήδη οδηγηθεί κατά τη φάση δοκιμών των πρώτων κινητήρων iGet της Piaggio καταδεικνύοντας την έμφαση που δίδεται στην ποιότητα και την αξιοπιστία.

Το νέο Liberty προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις κινητήρα, 50, 125 και 150 κ.εκ. με χαρακτηριστικό σημείο το λειτουργικό κόστος στην μικρή έκδοση που περιορίζεται στα 58 χλμ/ λίτρο με σταθερή ταχύτητα τα 40 χιλιόμετρα ανά ώρα. Οι τιμές των εκδόσεων 50 iget, 125 iget ABS και 150 iget ABS ξεκινούν από τα 2.020, 2.330 και 2.430 ευρώ αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Piaggio Liberty πατήστε ΕΔΩ

 

Δίτροχο που θα λατρεύει και το ασθενές φύλλο...
Το Liberty είναι ένα μηχανάκι με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και αυτό είναι ένα μέρος της επιτυχίας του...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης