Η οικογένεια Medley εμπλουτίζεται με μια νέα και πιο τολμηρή έκδοση Special Edition, που με τον sport χαρακτήρα της στοχεύει σε πιο θερμόαιμους σκουτερίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ειδική έκδοση SE υπογραμμίζουν οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες,  η μαύρη σχάρα και τα ειδικά γραφικά, στα οποία εναλλάσσονται λεπτομέρειες σε μπλε electric χρώμα με φινιρίσματα σε carbon όψη. Η σέλα γίνεται ακόμη πιο εκλεπτυσμένη χάρη στη νέα επένδυση και τις ραφές σε μπλε χρώμα. Ο γκρι ματ χρωματισμός “Grigio Titanio” είναι αυτός που διαφοροποιεί και ξεχωρίζει το μοντέλο από τις υπάρχουσες εκδόσεις. Αυτά όσον αφορά στις αλλαγές, γιατί όλα τα υπόλοιπα παραμένουν πανομοιότυπα με αυτά των “απλών” εκδόσεων.

Κινητήρες είναι οι γνωστοί σύγχρονοι υγρόψυκτοι iGET σε 125 και 150cc, με ηλεκτρονικό ψεκασμό και τετραβάλβιδες κεφαλές. Μια έκδοση για ..σπέσιαλ αναβάτεςΣτη θέση τους παραμένουν τα συστήματα ABS και Start&Stop, όπως επίσης και τα φώτα τεχνολογίας LED. Τα Medley Special Edition είναι διαθέσιμα ήδη και σε τιμές 2.920 (125) και 3.050 (150) ευρώ. Υπάρχουν ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα για την απόκτησή τους, καθώς και δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης