Το ηλεκτρικό ποδήλατο Wi-Bike της Piaggio γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι και μέχρι τις 23 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Dolce Vita Golfo Aranci, στη μαγευτική ακτή της βόρειας Σαρδηνίας, προσφέροντας αποκλειστικές αγορές, χαλάρωση και διασκέδαση. Για όσους τυχερούς βρίσκονται ή βρεθούν εκεί για τις διακοπές τους, αυτή είναι η ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εκτιμήσουν μια καινοτόμο φόρμουλα προηγμένης μετακίνησης, απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Το Wi-Bike ενσωματώνει την καθημερινή μετακίνηση, τη σωματική άσκηση και τη διασκέδαση σε ένα εξαιρετικά προηγμένο μέσο μεταφοράς, που ξεχωρίζει για τη δυνατότητα διασύνδεσης με το internet. Στο προσωρινό κατάστημα της Piaggio στον παραλιακό δρόμο του Golfo Aranci, οι επισκέπτες μπορούν να το δουν απο κοντά, να το δοκιμάσουν και να το κάνουν δικό τους, αν επιθυμούν. Σε καθημερινή βάση είναι προγραμματισμένα test rides, με πλοηγό και χαρτογραφημένη διαδρομή. Και όποιος πραγματοποιήσει μία δοκιμή, θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει το Wi-Bike σε ειδική τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

​Διακοπές και Wi-Bike στη Σαρδηνία!

Διατίθεται σε τέσσερα πακέτα εξοπλισμού (Comfort, Comfort Plus, Active, Active Plus) και διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παρέχει τρία επίπεδα υποβοήθησης πεταλιού (Standard, City, Hill), χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία DEA (Dynamic Engine Assistance), μετατρέποντας το Wi-Bike σε ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα εκγύμνασης. Χάρη στην τεχνολογία PMP (Piaggio Multimedia Platform), το smartphone συνδέεται με το Wi-Bike μέσω Bluetooth και προβάλλει τα δεδομένα της προπόνησης μέσω εφαρμογής, βοηθώντας σας να πετυχαίνετε τους στόχους σας όσον αφορά στους καρδιακούς παλμούς ή την κατανάλωση θερμίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το smartphone μετατρέπεται σε υπολογιστή ταξιδιού με πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του μοτέρ και προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, χάρη στον ενσωματωμένο δορυφορικό αντικλεπτικό μηχανισμό και το σύστημα ειδοποιήσεων. Στο κατάστημα του Golfo Aranci εκτίθεται και πλούσια σειρά αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα το κράνος «Flow» με τον επαναστατικό σχεδιασμό και την τεχνολογία monoshell. Παρόντα είναι και όλα τα γνήσια δερμάτινα χειροποίητα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και ιταλικής κατασκευής, οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων «Dynamic» και άλλα πολλά.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Piaggio Wi-bike στο Piaggio Wi-bike microsite ή/και παρακολουθώντας το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης