Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε ένα νέο μοντέλο στη σειρά των 350. Πρόκειται για το Hunter, Η τιμή του Hunter 350 αναμένεται ανάμεσα σε 5.000€ και 5.500€.ένα ρετρό γυμνό μοντέλο το οποίο έρχεται να προστεθεί στα Classic 350 και Meteor 350 που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στις αγορές της Ευρώπης. Πρόσφατα, διέρρευσαν έγγραφα στην Ινδία που αναφέρονται οι διαστάσεις του μοντέλου το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του 2022, πιθανότατα στην EICMA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό στοιχείο που έγινε γνωστό είναι το βάρος της μοτοσικλέτας το οποίο είναι χαμηλότερο τόσο από το Meteor όσο και από το Classic. Η διαφορά ωστόσο δεν είναι πολύ μεγάλη καθώς αναμένεται στα 188 κιλά σε σχέση με τα 191 του Meteor. Στις διαστάσεις, το Hunter θα είναι πιο χαμηλό σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα 350 της Royal Enfield, ενώ θα έχει και πιο μικρό μεταξόνιο κάτι που σημαίνει ότι θα έχει διαφορετική οδηγική συμπεριφορά.

Ο κινητήρας του Hunter 350 αναμένεται να είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος, αερόψυκτος των 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 20 ίππους και 27Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι πέντε σχέσεων μηχανικό, ενώ η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι τροχοί θα έχουν διάσταση 17 ιντσών χυτοί με ελαστικά δρόμου, ενώ οι αναρτήσεις θα είναι δανεισμένες από το Meteor με τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο μονά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Hunter 350 θα δώσει νέα ώθηση στην γκάμα της Royal Enfield καθώς θα είναι πιο νεανικό και φρέσκο σχεδιαστικά. Θα προσελκύσει πιο νεανικό κοινό, όπως έγινε με το Scram 411 το οποίο κέρδισε με το καλημέρα το κοινό των δύο τροχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του Royal Enfield Hunter 350

Παρουσιάστηκε η urban έκδοση Scram 411 της Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης