του Νίκου Βιτσιλάκη

Για 10η συνεχόμενη χρονιά το αφρικανικό ράλι φιλοξενείται στις δίνες της ερήμου Merzouga και η γνωστή Ελληνίδα πιλότος Πολυτίμη Κυριακοπούλου αποτελεί μέρος αυτού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ειδικές διαδρομές του διάσημου ράλι ξεκίνησαν χθες Δευτέρα και 127 αγωνιζόμενοι βάλθηκαν να παλεύουν με τα αφιλόξενα εδάφη της ερήμου. Ανάμεσά τους και η αρχιτέκτονας Πολυτίμη Κυριακοπούλου, που φροντίζει τα τελευταία χρόνια να μας κάνει υπερήφανους με τις συμμετοχές της στους σκληρότερους αγώνες του αθλήματος.

H Πολυτίμη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη της συμμετοχή στο Rally Dakar του 2020 και μέσα στη χρονιά θα τη δούμε να αγωνίζεται με ένα τετράχρονο Husqvarna 450 Rally Edition στους πιο απαιτητικούς αγώνες της αφρικανικής Ηπείρου, προκειμένου να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες και να προσαρμοστεί με τις απαιτητικές συνθήκες που ορίζουν οι εκάστοτε πολυήμεροι αγώνες εκτός δρόμου. Στο Rally Merzouga συμμετέχουν 68 μοτοσυκλέτες, 7 Quads και 20 S&S (side-by-sides), ενώ το αγωνιστικό παρόν δίνει –για πρώτη φορά- και ο νικητής του φετινού Ντακάρ Nasser Al-Attiyah πάνω σε ένα ειδικά προετοιμασμένο τετράτροχο S&S.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν ξέρετε την Πολυτίμη μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αγωνιστική της καριέρα μέσα από ένα αφιέρωμα που της είχαμε κάνει πριν έναν περίπου χρόνο εδώ
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης