Ο αυστριακός κατασκευαστής, συμπλέοντας πλέον και με την Tech3, παρουσία πρίν από μερικές μέρες όλο το αγωνιστικό line up για το φετινό πρωτάθλημα του MotoGP.

Διανύοντας την πλέον την 3η χρονιά τους στη μεγάλη κατηγορία, οι πορτοκαλί θα έχουν ως πρωταγωνιστές τους Pol Espargaro και Johann Zarco, ενώ οι Hafizh Syahrin και Miguel Oliveira θα τρέχουν με τις δορυφορικές RC16 της Tech 3. “Έχουμε έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας φέτος και νομίζω ότι είμαστε σε καλή θέση. Ο Johann έχει ενσωματωθεί καλά στην ομάδα και ήδη φαίνεται γρήγορα. Σκέφτηκα ότι ο Miguel ήταν πολύ γρήγορος στις δοκιμές και αυτό ήταν εκπληκτικό για έναν αρχάριο και ξέρω ότι ο Hafizh εργάζεται επίσης σκληρά. Όλες οι πληροφορίες που μπορούν να φέρουν οι τεχνικοί της Tech3 θα είναι χρήσιμες για μένα, την ομάδα και όλους τους μηχανικούς. Ξέρω, από την εμπειρία μου, ότι το Tech3 είναι καλό για τη βοήθεια και την προσαρμογή των αναβατών, αλλά και τη βελτίωση της μοτοσικλέτας.» Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Pol Espargaro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο θετικό πνεύμα ήταν και τα λόγια του Zarco: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και αυτή είναι η πρώτη παρουσίαση ομάδας μου! Ανακάλυψα το Mattighofen και το εργοστάσιο της KTM για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος. Μετά από μερικές δοκιμές είμαι πολύ χαρούμενος: αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στην ομάδα με εμπιστεύονται και είναι ωραίο να αισθανόμαστε αυτή την εμπιστοσύνη. Έχουμε κάνει καλή δουλειά, έτσι ώστε τα κίνητρα να είναι υψηλά. Ακόμη και όταν κάνουμε μεγάλες βελτιώσεις σε μια δοκιμή, βλέπουμε ακόμα ότι έχουμε πολλά να κάνουμε και να κάνουμε κάποια βήματα. Αυτό μας βοηθά να προχωρήσουμε. Πιστεύω σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Θα έλεγα ότι είμαι ένας γρήγορος αναβάτης,  μπορώ να δώσω καλές πληροφορίες και είμαι πολύ υπερήφανος που συμμετέχω στην ιστορία της KTM “.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H μεσαία κατηγορία της Moto2 θα έχει ως κύριο εκπρόσωπο της το Brad Binder μαζί με τονπερσινό πρωταθλητή της Moto3, Jorge Martin, ενώ εκ μέρους της Tech 3 στη Moto2, συναντάμε και τους Phillip Oettl και Marco Bezzeccchi. Τέλος στη Moto3 θα έχουμε και το νεότερο αναβάτη που έχει πάρει νίκη σε GP, τον τούρκο Can Oncu.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης