Τον Rok Bagoros τον ξέραμε οι περισσότεροι από το 2011, όταν με ένα «ταπεινό» Ktm Duke 125 έκανε τη φυσική να αναιρείται ή μάλλον να υπερεφαρμόζεται με τα τρελά stunt skills του. Τώρα επέστρεψε με το πιο πρόσφατο εγχείρημα του να έχει ένα σαφώς πιο δυνατό Duke, το 690 και σαφείς «σκηνοθετικές» Όταν καταργούνται οι νόμοι της φυσικής καβαλώντας μοτοσυκλέταεπιρροές από τον Ken Block που όπως λέει και ο ίδιος συγκαταλέγεται στα πρότυπα του.

Τα υλικά του βίντεο του είναι σχετικά απλά. Ένα εργοστάσιο αλουμινίου κάπου στην Σλοβακία, ένα σαφώς πειραγμένο Duke 690, το σαφώς πιο «πειραγμένο» μυαλό του Rok και η φαντασία του. Τα προαναφερθέντα μας δίνουν μια ταινία μικρού μήκους με τον πρωταγωνιστή να προσπαθεί να ξεφύγει από τους «κακούς» (οι οποίοι έχουν στοιχεία από Mad Max και ίσως λίγο Game of Thrones) κάνοντας drift, endos και σούζες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές σούζες. Γαρνίρετε τα παραπάνω με εκρήξεις και αρκετά καμμένα λάστιχα ώστε να δημιουργηθεί ακόμα πιο έντονα η αίσθηση μιας ιδιαίτερης δίτροχης «Gymkhana» και εντυπωσιαστείτε ελεύθερα, μέχρι το επόμενο ενδεχομένως stunt βίντεο του Rok.

Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης