Τα μεταλλικά scooter της βρετανικής φίρμας πήραν την έγκριση τύπου Euro4 το Μάιο του 2018 στην Αγγλία και πλέον άνοιξε ο δρόμος για την κυκλοφορία τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

H Royal Alloy (RA Engineering Co Ltd) έχει σαν έδρα της το Lancashire της Αγγλίας και προήλθε μετά από διακοπή πολυετούς συνεργασίας με άλλη εταιρεία δίτροχων στο Ηνωμένο Βασίλειο και για την οποία είχε τον έλεγχο της κατασκευής, έρευνας και ανάπτυξής τους. Τα scooter της RA ακολουθούν vintage σχεδιαστικές γραμμές, με την εταιρεία να κατοχυρώνει πλέον πατέντες και την πνευματική ιδιοκτησία των σχεδίων των μοντέλων της, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα κύλισής τους (διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ εμπρός και πίσω) και στην ποιότητα των υλικών τους (μέταλλο, δέρμα και αλουμίνιο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα μηχανικά και ηλεκτρικά τους μέρη η Royal Alloy δανείζεται σύνολα από δοκιμασμένες λύσεις, όπως κινητήρες Aprilia, ABS Bosch και EFI Magneti Marelli. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 1.899€ (50cc) και 2599€ (125cc), ενώ λίαν συντόμως η RA θα παρουσιάσει νέα μοντέλα με κινητήρες 300cc. Ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο θα διακινεί τα προϊόντα της (Scooter, αξεσουάρ, ένδυση) στις 5 ηπείρους, ενώ στο εργοστάσιό της στην Ταϊλάνδη θα μεταφερθεί το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διάθεσή τους για την ελληνική αγορά ανέλαβε η Buggy Motors, εταιρία γνωστή από την αντιπροσώπευση οχημάτων όπως τα Beach Buggy, Joyner και Secma. Περισσότερες πληροφορίες στο 210-2837530 και στο λινκ εδώ 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης