Μια διοργάνωση που δημιουργήθηκε με στόχο να ενώσει μοτοσυκλετιστικές παρέες. μοτοσυκλετιστικά club και forum, ανθρώπους με διαφορετική οδηγική εμπειρία και αναβάτες διαφορετικών δικύκλων, τόσο σε φιλοσοφία όσο και σε κυβικά!

Το Scooter Rally Αντοχής οργανώθηκε για 1η φορά τον Μάιο του 2015 στην Αττική και με τη δική σας συμμετοχή εξελίχθηκε σε έναν επιτυχημένο θεσμό για όλους τους αναβάτες scooter αλλά και μοτοσυκλετών. Διεξάγεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτής της χώρας αλλά και να νιώσουν την απόλαυση που προσφέρει η οδήγηση μακρυά από τη ρουτίνα της πόλης και της καθημερινότητας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα – οδοιπορικού​Ένα rally όπου δεν μετρά ο χρόνος! αναπτύσσεται η ομαδικότητα και η συντροφικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι αισθάνονται σαν να γνωρίζονται από καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα, όπως αναγνώριση σωστής πορείας, βοήθεια σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα κλπ. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι το Scooter Rally Αντοχής ΔΕΝ είναι αγώνας ταχύτητας και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε αγωνιζόμενος. Η συλλογή βαθμών, ολοκληρώνοντας τα ζητούμενα από τη διοργάνωση και μόνο αυτό, μπορεί να φέρει κάθε αγωνιζόμενο στην 1η θέση της κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός

Αναβάτες με ταξιδιωτικές ανησυχίες, αντοχές και διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση, καλούνται να ολοκληρώσουν μια χιλιομετρική απόσταση 300-350χλμ. σχεδιασμένη από τη διοργάνωση, οδηγώντας περίπου 8-10 ώρες κυρίως σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαθμολογία

Στο Scooter Rally Αντοχής οι συμμετέχοντες συλλέγουν βαθμούς με τρεις τρόπους: – Βγάζοντας συγκεκριμένες φωτογραφίες που έχουν ζητηθεί από τη διοργάνωση, παίζοντας σε παιχνίδια που έχουν ορισθεί στη διάρκεια της διαδρομής και απαντώντας σε γρίφους που έχουν σχέση με όλη αυτή την περιπέτεια. Στην κατηγορία “Ατομικό” ο αναβάτης που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα είναι ο νικητής. Στην κατηγορία “Ομαδικό” (από 2 μηχανές και πάνω), η ομάδα που θα συγκεντρώσει τον υψηλότερο μέσο όρο της βαθμολογίας των μελών της θα είναι η νικήτρια και θα κερδίσει και το έπαθλο της κατηγορίας.

​Όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ότι δίκυκλο κι αν έχουν!Δικαίωμα συμμετοχής

Όλοι οι νόμιμοι οδηγοί scooter ή μοτοσυκλέτας ανεξαρτήτως μάρκας, τύπου ή κυβισμού έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Συνειδητοποιημένοι ταξιδιάρηδες έως και αρχάριοι, άντρες και γυναίκες με συνεπιβάτη ή χωρίς, που απλά θέλουν να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες και «αντοχές» οδηγώντας το δίτροχό τους είναι δεκτοί. Για συμμετοχή ή/και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε mail στο greekscooterrally@gmail.com  

Τόπος διεξαγωγής

Το 4ο Scooter Rally Αντοχής εφέτος μετακομίζει στην πανέμορφη Νότια Εύβοια. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 από την Πλατεία της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα και ώρα 08:30 ακριβώς. Oι φίλοι από την Εύβοια θα πάρουν εκκίνηση από το λιμάνι στα Ν. Στύρα. Ο τερματισμός θα γίνει στο λιμάνι του Ωρωπού. Oι φίλοι από την Εύβοια θα τερματίσουν στο λιμάνι της Ερέτριας. Εκεί θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες αργότερα -μετά την καταμέτρηση των βαθμών των αγωνιζομένων- θα γίνει εκδήλωση απονομής των κυπέλλων, των επάθλων και των μεγάλων δώρων που εξασφαλίζει η διοργάνωση κάθε χρόνο για τους νικητές. Τον φετινό αγώνα-οδοιπορικό υποστηρίζουν δυναμικά με την παρουσία τους τρεις μοτοσυκλετιστικές και όχι μόνο παρέες. Το Scooter Club Hellas, η λέσχη Tmax Ηellas και η παρέα των Free Motor Bikers, αποδεικνύοντας με τη συμμετοχή τους ότι η δημιουργική συνεργασία έχει μόνο θετικά αποτελέσματα και βοηθά έτσι ώστε όλοι να περνούν πραγματικά καλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης