Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια κατηγορία μοτοσικλετών η οποία στην Ελλάδα πάντα είχε αρκετά μεγάλο κοινό ήταν εκείνη των dual Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 147 κιλά με ρεζερβουάρ καυσίμου χωρητικότητας 11 λίτρα.purpose μοντέλων. Μοτοσικλέτες δηλαδή με μεγάλο επίπεδο ευχρηστίας και ακόμα μεγαλύτερο εύρος χρήσης σε όλα τα τερέν. Τα τελευταία χρόνια έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον της κατηγορίας από τα εργοστάσια και είναι πολλές οι προτάσεις που συναντάμε, ιδιαίτερα με μικρότερους κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια από τις πιο φρέσκες προτάσεις στα on-off μοντέλα μας έρχεται από την Voge και δεν είναι άλλο από το 300 Rally. Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε παρουσιαστεί στο τέλος του 2021 και αμέσως κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών έχοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η κατηγορία. Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι είναι φτιαγμένη για περιπέτειες με αγωνιστικό στυλ και σκληροτράχηλο παρουσιαστικό. Ξεχωρίζουν οι διπλοί προβολείς εμπρός και η λεπτή σιλουέτα, ενώ οι μεγάλοι τροχοί και τα οδοντωτά μαρσπιέ δίνουν μια adventure αίσθηση στη μοτοσικλέτα.

Λεπτή σιλουέτα με λιτές γραμμές και σπορ χαρακτηριστικά.

Δοκιμασμένος κινητήρας Euro5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Voge 300 Rally είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 292 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29 ίππους και 25Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι τελευταίας τεχνολογίας δίνοντας άμεση απόκριση και γραμμική λειτουργία, ενώ η ισχύς είναι αρκετή να προσφέρει καλές επιδόσεις και διασκεδαστική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Το σωληνωτό, ατσάλινο πλαίσιο συνοδεύεται από ποιοτικές αναρτήσεις με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41mm και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 265mm και έναν δίσκο 220 πίσω με ABS, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω.

Η διασκέδαση του αναβάτη είναι το μεγάλο ταλέντο της 300 Rally.

Στον εξοπλισμό, η Voge έχει φροντίσει να τοποθετήσει USB θύρα φόρτισης, LED φωτιστικά σώματα, αφαιρούμενο υποπλαίσιο, περιμετρικά προστατευτικά. φιμέ ζελατίνα και χούφτες προστασίας. Η μοτοσικλέτα της Voge είναι διαθέσιμη στην τιμή των 4.645€ σε τρεις χρωματισμούς, κίτρινο/γκρι, μαύρο/γκρι και λευκό/γαλάζιο.

Το βίντεο παρουσίασης του μοντέλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μεγαλύτερο κινητήρα η νέα γενιά μοντέλων Voge

Στην Ελλάδα το Voge 500AC στα 6.495€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης